2777
2789
عنوان

برگه گواهی

128 بازدید | 13 پست

من نامزدم هیچ برگه ای نخاست حالا ۹ماهه عقدیم و... مامانم شک کرده بهمون میگه باید ببرمت دکتر زنان معاینه شی من باکره نیستم و ازدواج کردم اگه بفهمه میترسم بهم جهاز فلان و.... نده چیکار کنم چجوری دکترو راضی کنیم به مامانم بگه دختره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه تو عقد اینکارو کرده بودم خونوادم منو به دیار باقی میفرستادن

من نیز هم☺️

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
من نیز هم☺️

خیییلی برام عجیبه اینجا کسی میگه تو عقد باردار شدم یه عده خیییلی زیادی میان میگن مبارکه🤐🤐

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

سعی کن با مادرت حرف بزنی و متقاعدش کنی که دختری و بگی اصن شوهرت از رابطه داشتن تو عقد بدش میاد و این چیزا

حالا اگه متقاعد نشد میتونی با شوهرت برید پیش یه ماما

ماماها اغلب راحت تر راه میان

با شناسنامه و به ماما بگی ایشون همسرمه و مشکلی نداشته و حالا عقدیم ولی مادرم گیر داده

خواهشن با مادرم اومدم بهش بگو دخترم 

با همسرت بری قبول میکنه

ممکنه شاید پولی چیزی هم بیشتر ازت بگیره