2777
2789
عنوان

داغونم 😔😔😔

132 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها حالم بدع گفتم یکم دردل کنم با شماها حالم بهتر بشع ..۱۰ ماه پیش شوهرم تصادف کرده بود و پاش ضربه خورد و دکترم خودش نبودع ک عمل کرده کاراموزاش بودع ...و خراب کردع کل پولامونو برا عقدو هزینه عمل ب باد دادیم الانم تکلیف زندگیم معلوم نی خودمو شوهرم داغون شدیم از بس فک کردیم ب همه چی😔لطفا برامون دعا کنید پول برام مهم نی شوهرم سلامتیشو از دست داد برا اشتباه ی دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت کنین از دکترش. ان شاله سلامتیشم به دست میاره 

شکایت کردیم ولی مطمنم ب جایی نمیرسیم چون خود دکتره چنان با اطمینان گف برید شکایت کنید اخرشم گف خاستین نیاین اینجا بیمارستان اموزشیع در حالی ک شوهرم بیهوش بود ک بردنش بیمارستان

شکایت کردیم ولی مطمنم ب جایی نمیرسیم چون خود دکتره چنان با اطمینان گف برید شکایت کنید اخرشم گف خاستی ...

چی بگم تجربه ای ندارم. مامانم رفت عمل باز کردن رگ های قلبش. هر جور رضایتنامه ای که فک کنی ازمون گرفتن. هم خودش امضا کرد هم من که همراهش بودم‌ اگه معلولیت جنون مرگ سکته مغزی هر چی رخ داد عمل با رضایت انجام شده🤨🤨

آینده حتما" زیباست.🥰
چی بگم تجربه ای ندارم. مامانم رفت عمل باز کردن رگ های قلبش. هر جور رضایتنامه ای که فک کنی ازمون گرفت ...

ارع میدونم رضایت نامه میگیرن ولی دکتره ک نباید ادمو بزنه نابود کنه بعد ۱۰ ماه هنوز استخوناش جوش نخورع ۳ سانتم کوتا شده هرجا رفتیم گفتن عمل 

ارع میدونم رضایت نامه میگیرن ولی دکتره ک نباید ادمو بزنه نابود کنه بعد ۱۰ ماه هنوز استخوناش جوش نخور ...

نه من تحقیق کردم هر رضایت نامه ای هم بگیرن اگه عوارض بیشتر از نرمال و روتین اون جراحی باشه دادگاه بررسی میکنه. گرفتن اون رضایت نامه ها هم جرمه. میگیرن که تو بعدا" بترسی بگی رضایت نامه دارن دیگه من دستم جایی بند نیست ولی اینطوری نیست 

آینده حتما" زیباست.🥰