2821
2789
عنوان

درمان تشنج

1293 بازدید | 31 پست

بچهایی ک تشنج داشتن و الان دارو مصرف میکنن این دارو فقط جلوی تشنجشون میگیره یا کمک میکنه ک خوب بشن برای همیشه؟.یعنی بعد از قطع دارو ممکنه بازم تشنج کنن؟؟

اره باید دکتر نوار بگیره بعد اگه خوب بود خودش کم کم قطع میکنه

وگرنه سرخود بازم تشنج میکنه 

من خودم دوروز نخوردم تشنج کردم

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خوب میشن دکتر تشخیص میده نوار مغز گرفته میشه و اگه داروها هر روز مصرف نشه ممکنه همیشه این تشنج لعنتی با فرد بمونه 

فقط باید رعایت کرد 

من الان چند وقته رعایت نمیکنم همش یادم میره 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
شما چندسالته؟علت تشنجت چی بوده؟

من ۸۱

نمیدونم فک کنم عصبی موقع خواب بود اولی و دومی 

سومی هست دستم شیشه بود دستام پرت شدن یهو  افتاد شکست نشستم جمعش کنم از حال رفتمو شیشه رو تودستام فشار میدادم بیهو

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

شوهرم برده با برادرش بیمارستان

متوجه منظورتون نشدم,یعنی چی اولی و دومی و سومی؟؟

یعنی سه بار تشنج کردم

براچی بیمارستان؟؟

خب شیشه رو تو دستم فشار دادم کلا خونی شدم

بعد ترسیده 

مگه چیکا میکنن🙄

وای متاسفم.داروتون چیه الان؟اولین تشنجتون کی بود؟؟

دوسالو نیم اولیش 

این اخریشم شب عاشورا

خب شیشه رو تو دستم فشار دادم کلا خونی شدم بعد ترسیده  مگه چیکا میکنن🙄

دخترمن کلا از هوش میرفت.شما تشنج خفیف یا مخفی هم داشتید؟؟من نگرانم دخترم تشنج مخفی داشته باشه ومن توجه نشم

دخترمن کلا از هوش میرفت.شما تشنج خفیف یا مخفی هم داشتید؟؟من نگرانم دخترم تشنج مخفی داشته باشه ومن تو ...

قرصم لوبل و لاموتریژین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز