2777
2789
عنوان

خواهریا😍

89 بازدید | 11 پست

سلام . حالتون خوبه؟

ماه رمضان نزدیکه خوشحالم خیلی 💙

چ خبر؟ چ میکنید؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از فردا میخوام برم توفکر جارو کردنو تمیز کردن خونه 

که ماه رمضون نمیتونم دیگه 

بعدشم یه سری شیرینی آماده کنم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
سلام  من خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته

واس چی مهربونم😚

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خبر سلامتی تو  امروز رفتی سایت   مادران یا نه

سلامت باشی

نه چرا عزیزم؟

سلام عزیزممم . ممنون حال شما چطوره.  من ک نمیتونم روزه بگیرم☹

منم خداروشکر عزیزم

واس چی؟مشکلی داری عزیز؟

استرس دارم بخاطر کرونا لعنتی ب خصوص که خانوادم درست درک نمیکنن خیلی عصبی میشم همین جور تو فکر هستم

پروتکلای بهداشتی رو رعایت کن عزیزم ب خانواده ات هم درست و با ملایمت یاد بده و خوب بهشون توضیح بده و بسپر ب خدا عزیز

منم خداروشکر عزیزم واس چی؟مشکلی داری عزیز؟

خداروشکر گلم .

نه مشکل خاصی ندارم عزیزم .هم اینکه نمیدونم چرا از وقتی ازدواج کردم افتادم رو خونریزی زیاد . هم اینکه دارم درس میخونم یکم اذیت میشم.