2777
2789
عنوان

کنکور

75 بازدید | 8 پست

12 تجربیم.. تا الان دست و پا شکسته خوندم.. خیلی عقبم.. اگه از الان بصورت جدی شروع کنم میتونم پیرا یا فرهنگیان قبول شم؟؟ کسی بوده قبول شده باشه؟ لطفا خانوما جواب بدن

پیرا پزشکی که بستگی به شهر و منطقه ی تحصیلت داره و معمولا تا زیر ۱۵ هزار قبول میشه پس میشه

فرهنگیان بستگی به تعداد پذیرش شهرت داره از روی قبولی های سال گذشته میتونی میانگین رتبه رو متوجه بشی ولی رتبه ی زیر ۱۵ هزار تو مدت باقی مونده میشه اورد 

در مسیر... 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاش کن میرسی از محصولات بعضی از موسسات هم استفاده کن گاهی هزینه کردن نیازه واقعا

سیدی گرفتم مشاورم گرفتم.. مشاورم گف نمیخاد سیدی ببینی وقتتو میگیره 

شما خودتون قبول شدین؟ 

سیدی گرفتم مشاورم گرفتم.. مشاورم گف نمیخاد سیدی ببینی وقتتو میگیره  شما خودتون قبول شدین؟  ...

ببین cd های تدریس سالیانه به درد الانت نمیخوره و فقط گیجت میکنه

یه سری موسسه ها و پیج های کنکور مثل اینستا کنکوری ، کنکور تراپی ، دکتر کسری ، اومدن مباحث مهم و پرسوال رو برای درصد ۴۰ تدریس کردن ، از این نوع اموزشا تهیه کن تو فرصت باقی مونده چون همه ی مباحث رو که قطعا نمیتونی بخونی

در مسیر... 🌱
ببین cd های تدریس سالیانه به درد الانت نمیخوره و فقط گیجت میکنه یه سری موسسه ها و پیج های کنکور مثل ...

دستم تنگه اونقد بابام پول نداره ک بخاد دیگ هزینه کنه هزینه مشاورم هست دیگ حالا خودم میخونم ببینم چی میشه مرسی از وقتی ک گذاشتی واقعا تشکررر

دستم تنگه اونقد بابام پول نداره ک بخاد دیگ هزینه کنه هزینه مشاورم هست دیگ حالا خودم میخونم ببینم چی ...

ببین توی پیج اینستا کنکوری مباحثی که ۴۰ درصد میده رو نوشته برو ببین با منابع خودت بخون شون

در مسیر... 🌱