2777
2789
عنوان

خیلی لاغرشدم+عکس

1165 بازدید | 18 پست

من بچم داره وارد ۴ماه میشه  شیرخودمو میخوره وخودمم لاغرم قدم ۱۶۰ تقریبا وزنمم ۴۵ میخوام چاق بشم واینکه اصلا اشتهاندارم اگه قرص مکمل یاهرچیزیکه واسه بچم ضرر نداشته میدونید معرفی کنید واقعا خسته شدم ازبی اشتهایی نگید به بچت شیرخشک بده که اصلا موافق همچین کاری نیستم پیشاپیش ممنونم

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

بزار

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال بچه رو از شیر بگیری خوب میشی 

لاغری از چاقی خیلی بهتره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
راسته میگن شیر موز چاق میکنه؟

هر چیزی رو زیاد بخوری چاق میکنه 

واینکه بستگی داره کی بخوری 

من شیر موز رو به عنوان صبحونه میخورم 

ولی آخر شب بخوری حتما چاق میشی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزیزم همراه شیرخودت شیرخشکم بده چون شیرخشک بدنیست

خودتم لیدی میل بخور

غذای مقوی بخور

ماهیچه ماکارونی برنج ونون

موزواینا 

من خودمم شیرده هستم رفتم دکتربرالاغریم منم ۱۵۸باوزن۰٬۴

۳۹٬۴۰

رفتم دکتردارودادخاستی تابگم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
بیخیال بچه رو از شیر بگیری خوب میشی  لاغری از چاقی خیلی بهتره

آخه خیلی لاغرم فقط استخونم

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
عزیزم همراه شیرخودت شیرخشکم بده چون شیرخشک بدنیست خودتم لیدی میل بخور غذای مقوی بخور ماهیچه ماکار ...

آخه بچه من اگه شیرخشک بخوره دیگه شیرخودمو نمیخوره چون یمدت بهش پستونک دادم سینمو نمیگرفت خودمو کشتم تاشیرخورد دکتر به شما چ دارویی داده؟

من با کمک روغن کنجد و نون خشک وزن گرفتم اونم بیست کیلو توی ۶ ماه مخصوصا که روغن کنجد کلسترول هم ندارع و کالری خیلی بالا داره روغن کنجد تصفیه شده بگیر بریز رو نون خشک یا بیسکوییت بخور تضمیتی

من با کمک روغن کنجد و نون خشک وزن گرفتم اونم بیست کیلو توی ۶ ماه مخصوصا که روغن کنجد کلسترول هم ندار ...

واقعا؟؟ازکجا باید بگیرم؟فروشگاه هادارن؟

ماکارانی زیاد بخور  روغن خراطین اصل بزن به صورتت شیر موز . سویق گندم .

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
آخه بچه من اگه شیرخشک بخوره دیگه شیرخودمو نمیخوره چون یمدت بهش پستونک دادم سینمو نمیگرفت خودمو کشتم ...

امتحان کن من خودم انقدرپشیمونم من بچموتا۴ماه شیرخودم وشیرخشک دادم بعدشیرخشک وقطع کردم خیلی پشیمونم چون خیلی اذیت شدم

پودرگین اپ موزی

زینک پلاس روزی یکی

ب۱صبحهایکی

اهن خارجی شبا یکی

یه کپسولم بهم دادتوپاکت بوداسم نداشت

باامپول نوروبیون هفته ای

شمامیتونی قرص نوروبیون وپرگنزر هم بخوری ولینکه اهنتم میتونه فرودین باشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..