بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
وای خدا پاشو برو بخون من نمیفهمم شما هارو که درس دارید میاید نی نی سایت چیکار
من هر دو هفته یکبار میام فقط
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
بهتره الان یک مروری بکنید و زود بخوابید و ساعت ۴ صبح بیدار شید و درس رو تمرین کنید تنها راه همینه الان شبه و هرچی بخونید متوجه نمیشید پس فقط الان مرور جواب میده
شادم عکس و ویس باز نمیکنه از شدت ناراحتی میخوام گوشی رو بکوبم به دیوار
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)