2777
2789
عنوان

کرونا

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من 9روز پیش خارش گلو داشتم رفتم دکتر گفت التهابه و کرونا نیست سرم شستشو، دیفن هیدرامین و یه آمپول بتازون داد . سه روز بعدش گلوم خوب شد دماغم گرفت  و دوروز بعدش هم بویاییم رفت دیگه نرفتم تست بدم خودمو قرنطینه کردم و تلفنی با یه پزشک صحبت کردم . خودم مشکلات معده و گاستریت و صفرا دارم از دیشب سمت چپ قفسه سینه م یا بالا یا پایینش نیش میزنه نمیدونم از استرسه یا نکنه ریه م داره پنهانی درگیر میشه ؟ تبم 37.4هست تنگی نفس و سرفه ندارم معده م درد میکنه فقط 

دوباره برو دکتر و خودتو زیاد تقویت کن

ببند به مایعات و ویتامین c و ...

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

9روز

عزیزم معمولا روز ۷ تا ۹ بدترین روزهای بیماریه چون ریه درگیر میشه انشاالله حالت کم کم بهتر میشه 

ولی یکبار دیگه برو دکتر

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
باید برم درمانگاه کرونا؟ 

نه برو دکتر 

برات دارو و تقویتی بنویسه روبراه میشی 

اگه سرفه وتنگی نفس نداری نیازی ب سیتی اسکن نیست