2777
2789
عنوان

بوی تعفن یخچال

351 بازدید | 14 پست

من حدود دو ماه خونه خودم نبودم.امروز صب که اومدم بوی تعفن از یخچال فریزم شنیدم. دیدم توی فریزر چند تا ماهی جنوب داشتم و یکم میگو. کف فریزر هم آب ماهی جمع شده بود که منجمد شده بود. انگاری یه مدت طولانی برق رفته بود و ماهی ها آب شدن و گندیدن. کل یخچال و طبقاتش رو شستم با وایتکس و پودر ماشین و آبگرم. توی یخچال و فریزر هم جوش شیرین و زغال گذاشتم تو طبقات مختلف. اما در یخچال یا فریزر رو که باز میکنم هنوز بوی تعفن میده. لطفا بهم بگید چیکار کنم بوی گند واقعا اذیت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون اینم فردا میگیرم امتحان میکنم.

یه کم وانیل و پودر دارچین رو تفت بده همین که بوش بلند شد بذار تو یخچالت . عالیه برای رفع بو

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

گذاشتم هم تو طبقات فریزر هم یخچال

خوب پس وانیل بزار واتیل از عطاری بگیر اونا بوش بیشتره عزیزم من یه بار داخل یخچالم بو گرفته بود با وانیل رفت وانیل رو بریز تو یه ظرف کوچیک در باز  بوش بپیچه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ممنون عزیز از راهنماییت. حتما انجام میدم

😘😘😘😘😘😘😘

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام