فیلم پ ببینه بهش بگی ،اون بگه که من فیلم میبینم فقط اونم برا تحریک شدن،هیچکاره اشتباهه دیگه ای هم نمیکنم نه خانوم بازم نه چشم چرون قابل اعتماده،میشه باهاش به زندگی ادامه داد،اینم بگم رابطه جنسیمون خوبه ،همه اخلاقش خوبه همین یه مورده نظرتون چیه ؟
سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بهتره بره پیش مشاور.. پ.رن های غربی اصلا تاثیر خوبی ندارن .دلیلش هم میتونی از صد جا بپرسی.. روشن ترینش مقایسه شما با اون افراد.و سرد شدن رابطه در اینده