2777
2789
عنوان

کدومش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 51 پست
یعنی عشق اوله واسشون ارزش نداره؟؟پس چرا دوس داره ک با هم باشن؟

نه نامزد من به شخصه با خیلیا توورابطه بوده که الان ازش بپرسی فلانی اصلا یادش نمیاد طرفو توی این یک سال که باهاشم همه رفیقاش همه خانوادش ففط منو میشناسن و تنها دختری ام که تا پای ازدواج باهاش پیش رفته و حتی تو دوران دوستیم تنها کسی بودم که به خانوادش گفته با منه

نه نامزد من به شخصه با خیلیا توورابطه بوده که الان ازش بپرسی فلانی اصلا یادش نمیاد طرفو توی این یک س ...

خداروشکر .خب از شما استثنا بوده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا بفهمیم عاشقه طرفن؟مثلا همون عشق اولو حتی اگه خاطره خاصی نداشته باشن ب بقیه ترجیح میدن.؟ مثلا ...

اره

اولین کسی ک بهش حس پیدامیکنن

تا اخر عمرشون هیچکس جای اونو نمیگیره واسشون

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
اره اولین کسی ک بهش حس پیدامیکنن تا اخر عمرشون هیچکس جای اونو نمیگیره واسشون

🙏🌺

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اره رفتار یکی باعث میشه که جاش رو کسی نمیتونه پرکنه

خدایی همتون همین جورین؟

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
مجرد تنها😐

😄دقیقا

من خودم بعضی وقتها یادم میره متاهلم اونوقت عشق اولمو به یاد بیارم ؟!!!

ما ها مجردیم 

هر کی بیشتر سگ محلشون کنه

اوف   دمت گرم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
من خودم بعضی وقتها یادم میره متاهلم اونوقت عشق اولمو به یاد بیارم ؟!!!

🤣🤣🤣

منم

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

عشق کیلو چند 

من توی این سن   به این نتیجه   رسیدم   یه ادم باید خیلی بی نقص و ناز باشه روحش که لایق  عشق باشه 

و هیچکس  اینطور نیست .صد درصد چی؟ کامل نیست.

برای همین خیلی برام عجیبه   .

عشق  چیه.

هر کی بیشتر سگ محلشون کنه

سگ محل یعنی بی محلی؟