2777
2789
عنوان

کدومش؟

309 بازدید | 51 پست

به نظرتون پسرا عشق اولشون واسش باارزش تره  و دوسش دارن یا اونی ک باهاش تو رابطه ان؟چرا؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا فقط ی بار عاشق میشن

من چهارسال خودمو گول زدم ک پسرا عشق اولشونو فراموش میکنن و عاشق عشق دومشون میشن

چهارسال دوییدم تا اینو ب خودم ثابت کنم

ولی چیزی ک حقیقته عوص نمیشه

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
اونی باهاش تو رابطن چون اگه نفر اولو دوس داشتن به هر قیمتی شده بدستش میاوردن

ن همچین چیزی نیس

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐
اونی باهاش تو رابطن چون اگه نفر اولو دوس داشتن به هر قیمتی شده بدستش میاوردن

یعنی عشق اوله واسشون ارزش نداره؟؟پس چرا دوس داره ک با هم باشن؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
پسرا فقط ی بار عاشق میشن من چهارسال خودمو گول زدم ک پسرا عشق اولشونو فراموش میکنن و عاشق عشق دومشون ...

از کجا بفهمیم عاشقه طرفن؟مثلا همون عشق اولو حتی اگه خاطره خاصی نداشته باشن ب بقیه ترجیح میدن.؟

مثلا کافه سینما نرفته باشن

عشق اول رو اصلا یادشون نمیاد . 

چرا یادشه حتی اسمشو