2777
2789
عنوان

آدم نمک نشناس

244 بازدید | 29 پست

دوستان من زن داداشم خون مارو توشیشه کرده هر دفه یه جوری به مامانم توهین میکنه مامان منم خیلی مهربونه هیچی بهش نمیگه 

همیشه داداشمو شیر میکرد سر مامانم اونم میومد دادو بیداد میکرد سر مامانم 

الان قضیه بدتره فرق داره هرچی میخواس مامانم براش میخرید حتی غذا درست نمیکرد ساعت۱ ظهر بیدارمیشد میومد خونه ما نهار و شام میخورد میرفت ظرفارو هم نمیشست حتی 

همش با داداشم سر چیزای مختلف بحث دارن این دفه میگف به مامانم پسرت آشغاله تو درست تربیتش نکردی هردفه یه چیزی میچسبونه به داداشم ولی جلوی داداشم خودشو خوب نشون میده میگه کی گفتم

مامان منم دیگه صبرش سر اومد گفت مگه نمیگی پسرم اشغاله جوونیتو به پای این پسر اشغال من حروم نکن 

امشب اومده میگه من میخوام طلاق بگیرم چون مامانت گفته 

مامان منم افتاده به عصاب خوردیو گریه 

خیلی نمک نشناسه حامله که بود تا۹ ماهگیش مامان من پیشش بودبالا و پایینش میکرد واسش غذا میپخت مامانش ماهی یه بار میومد یه ساعتو میرفت 

مامانشم خیلی بداخلاقه همش زنگ میزنه چی واسه دخترم درست کنین چی توش بریزین

فقط درد و دل بود چون دلم واسه مامانم خیلی میسوزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا از این مادرشوهرا کمه باید طلا گرفت خیلی نمک به حرومه زن داداشت

داداش دیگه نداری واسه ما؟..  

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

والا از این مادرشوهرا کمه باید طلا گرفت خیلی نمک به حرومه زن داداشت داداش دیگه نداری واس ...

همه وقتی مامانمو میبینن میگن کاش تو مادر شوهر ما بودی ولی این خوشی زده زیر دلش

خوب مامانت به داداشت بگه که همچین حرفی زده.... این رفتار اصلا درست نیست خیلی باهاش خوب بوده مامانت ه ...

مامان من میگه داداشم میگه میدونی که این دنبال بهونس

زن داداش منم همین بود دست روزگار چنان چرخید که الان دورمون میگرده پسری که ازمامانش بگزره یه روزی م ا ...

این اینقد سر خودش معطله و پروعه فک نکنم با داداشم دعوا میکنه بعد همه رو سر مامان من میشکنه

دركت ميكنم ...فقط قسمت حاملگيش فعلا اضافه نشده اما هميشه به مامانم ميگفت خودتو هي مريض نشون نده فردا بايد بچه ي مارو بزرگ كني...خيلي ايستگاه مامانمو ميگيره وقتي هم پول ميخوان دعوا راه ميندازن خواهربزرگم بهشون ميده تا پول تموم نشده خوبن تموم كه ميشه دوباره دعوا...ماها بحثي نميكنيم اينقدر به كاراشون بي تفاوت شديم كه از ترفند ابرو بردن مامانم پيش فكو فاميل استفاده ميكنند نميدونم اين توقعاتشون كي تموم ميشه ولي تا اون موقع ديگه ارامشي نميمونه برامون در ضمن مامانم ٢٠ساله تنها ماهارو بزرگ كرده ولي فقط داره خونه دل ميخوره از دست اين دوتا

دركت ميكنم ...فقط قسمت حاملگيش فعلا اضافه نشده اما هميشه به مامانم ميگفت خودتو هي مريض نشون نده فردا ...

چقد شبیه زن داداش منه تا وقتی از ما پول میگرفتنو مامانم بهشون میاد ازاین بحثا نبود 

اینم الان دور افتاده تو فامیل ابرو مارو میبره