2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد جلسه!!!!!فک کردم یک جلسه تمومه.....چجوریه پول هر جلسه جداست یا کلی حساب میشه بسته به وقت و زمان ...

تقریبا بین ۶تا ۱۰ جلسه ماهانه لازمه ....بعدش چند جلسه دو و سه ماهه ....دو جلسه هم ۴ماهه ....بعد تا همیشه باید ۶ماه یه بار شارژ بشه 

چقد جلسه!!!!!فک کردم یک جلسه تمومه.....چجوریه پول هر جلسه جداست یا کلی حساب میشه بسته به وقت و زمان ...

ماهی یا ۴۰ روز یبار وقت میدن بهت.یزد ارزونه ۸۶تومن جلسه ای.بیکینی و زیربغل باهم میرم

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
موی ضخیم باشه بله اما اگه موی نرم باشه بعد لیزر بدتر میشه

عهه یعنی ضخیم تر در میاد؟؟

من صورتم نه ضخیمه نه پرزی 

منتها خسته ام از اصلاح و وکس

الانم که بخاطر کرونا یکساله نرفتم ارایشگاه تو خونه ۴ تا درمیون بند میندازم خیلی ناراحتم تمیز نیست کامل

😍😍😍
دایمی میشه دیگه موی زاید در نمیاد؟

نه دائمی نیست بعدا که درمیاد بازم باید بری بعد دیگه ژیلت نزنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مرسی عزیز

وااي نه صورت رو اصلا نرو چون موهاي صورت زيااد ضخيم نيست بعد از ليزر بدتر و بدتررر و بددددتر ميشه

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...