2777
2789
ممنونم عزیزم❤

خواستن توانستن است ناامید نشو

هیچ تلاشی بی مزد و زحمت نمیمونه

موفق باشی ان سالله

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!
چه خبره ماهانه ۱۰۰۰یورو لازمه?برایکنفر که بهترین خوراوم بخوره بهترین زندکیو بکنه با۳۰۰یورو ..اونم که ...

عزیزم سیصد یورو‌‌جاهم نمیتونی اجاره کنی حتی اگر توی دهات هم باشی نه شهرهای گرونش دیگه مینیمم ماهی ۷۰۰ رو میخواد اونم اگر بری با چند نفر خونه بگیری هزار یورو هم‌ماهی پولی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه خبره ماهانه ۱۰۰۰یورو لازمه?برایکنفر که بهترین خوراوم بخوره بهترین زندکیو بکنه با۳۰۰یورو ..اونم که ...

دانشگاه دولتی هر ترم بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ بسته به دانشگاه شهریه میگیره که ممکن برای اتوبوس و مترو باشه یا امکانات دانشگاه ممکنه نباشه

خرج خوراک ۱۰۰ تا ۲۰۰ یورو

بیمه قبض آب برق گاز و موبایل

لباس و دفتر کتاب دانشگاهی

از همه مهم تر اجاره اجاره خوابگاه دانشجویی از ۲۵۰ یورو شروع میشه خونه ها از ۴۰۰ به بالا با ۳۰۰ یورو چطوری می خوای زندگی کنی؟ خود سفارت آلمان ۸۳۰ یورو رو اعلام کرده

کاش ایرانی هاودولت وجدان کاری داشتن پارتی بازی وآقازاده بازی نبودالان خیلیها مشتاق تحصیل وزندگی توایران بودن نه که همه جوونهای خوبمون ومغزهای باارزش ازکشورفراری بشن واقعابرای مردم وکشورم خیلی ناراحتم 

کاش میشدسرنوشت را ازسرنوشت
مستحقن چون غریبن.اونجا فقیری نداره همه باهم فرقی ندارن مرع وشیر ریخته تو خیابونا مفت

نه عزیزم غریب چیه کی‌گفته ریخته توی خیابون مفت ما از صبح تا شب جون میکنیم بعد مالیات سنگین میدیم‌که جیب پناهنده ها پر بشه از زندگیشون لذت ببرن بعد کی گفته فقیر نداره ؟؟ اولویت اول خود المانی ها هستن نه مهاجر و پناهنده ها مخصوصا سوری و عراق اینا که خیلی روی اعصابن 

عزیزم سیصد یورو‌‌جاهم نمیتونی اجاره کنی حتی اگر توی دهات هم باشی نه شهرهای گرونش دیگه مینیمم ماهی ۷۰ ...

مادرم اینا المانن داداشم دانشگاه میره امسال مجانیه دانشگاش.رتبشم بالاست.تو فرانکفورتم هست دانشگاش.شاید برا المانیا مجانیه اونایی که درالمانن

قبلا اینجوری بود که اگه تحصیلی بری اجازه کار کردن که نداری! الان قانونشون عوض شده؟ 

نمیدونم کی رو دارین میگین ولی من از ۵ سال پیش تا الان میدونم که میشه هفته ای بیست ساعت کار دانشجویی کرد

البته که ممکنه این قانون تو شهرا متفاوت باشه ولی مثلا شنیدم کسی که زبان میخونه اجازه کار نداشته باشه ولی دانشجو رو مطمئن نیستم

فکر میکنم همه شهرا اجازه کار میدن به دانشجو در حد ۲۴۰ روز پارت تایم یا ۱۲۰ روز فول تایم در سال