2777
2789
چه لحن زشتی شان زن مستقل و اجتماعی و چشم و دل سیر و تحصیل کرده که برای جامعه و این دنیا مفیده اینه؟ ...

عزیزم من منظورم اون يه عده کم نیست، خواستگاری که بخاطر شخصیت آدمو بخواد مشخصه

ولی زیاد دیدیم این دوره زمونه پسره از پس خرج و مخارجا برنمیاد دنبال کمک خرج میگرده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم یعنی ی خانم خانه دار نمیتونه مفید باشه برای خودش خانوادش و جامعه ؟! 

من همچین حرفی نزدم

اون هم به نوبه خودش مفیده

ولی فایده هاشون فرق داره

خانه دار غذا میپزه خونه مرتب میکنه بچه بزرگ میکنه

و شاغل علاوه بر این ها ، طبق شغلش به شکل های دیگه هم مفیده

مثلا معلم باشه به بچه ها درس میده

پزشک باشه معالجه میکنه

دانشمند باشه تولید علم میکنه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن شاغل با بچه خیلی اذیت میشه  توقعات اینجور مردها کمتر از مردی نیست که زن خانه دار داره اتفاق ...

قبول دارم👌👌👌

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم من منظورم اون يه عده کم نیست، خواستگاری که بخاطر شخصیت آدمو بخواد مشخصه ولی زیاد دیدیم این دو ...

تاحدودی درسته

ولی لحنتون اصلا جالب نبود

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
تاحدودی درسته ولی لحنتون اصلا جالب نبود

شما بد برداشت کردید عزیزم❤

من همچین حرفی نزدم اون هم به نوبه خودش مفیده ولی فایده هاشون فرق داره خانه دار غذا میپزه خونه مرت ...

ولی واقعا سخته هم بچه داری کنی هم آشپزی هم همسرداری و خانه داری هم بری سر کار پول دربیاری 😑 مرد باید بره کار کنه  ن زن 

زن خسته میشه 🥺💔

کاش این مرد خیلیم پول دراره 😂🤣🤣🤣

ولی واقعا سخته هم بچه داری کنی هم آشپزی هم همسرداری و خانه داری هم بری سر کار پول دربیاری 😑 مرد بای ...

درسته

ولی زن هم انسانه

زن با مرد مساویه

اون هم حق داره به شغل و کاری که دوست داره برسه

نه اینکه بیشتر عمرش پای پخت پز و شست و شو بره

درستش اینه که کار خونه بین زن و مرد تقسیم بشه و خرج و مخارج هم همینطور

که نه کارهای خونه به زن فشار بیاره

نه مخارج سنگین توی این گرونی به مرد فشار بیاره

درسته ولی زن هم انسانه زن با مرد مساویه اون هم حق داره به شغل و کاری که دوست داره برسه نه اینکه ...

مردا زیر بار نمیرن از سر کار میان میفتن ی گوشه ... بچه ها هم درست تربیت نمیشن ... بعدشم قرار نیست پخت پز کنه ... عشق کنه ... ورزش آهنگ فیلم کتاب رمان بازی با بچه ها آشپزی های جدید و کلییی کارای دیگه ... مردم بره کار کنه پول دراره 😂 پووول 

من مادرم شاغله اصلااااا راضی نیستم 😑 نه من همه دوستام که مامان شاغل دارن 

هیچ وقت ندارن 😑 کاش بیشتر کنارم بود چون پولش انقدر که وجودش مهمه نیست 

بابام سرکار مامانمم سر کار 

تف#