2777
2789
من که دوروبریام خیلی دیدم دوس ندارن زنشون سرکار بره شوهر پولدار کنی ديگه سرکار رفتنتو ميخواد چیکار؟ ...

اگه این که شما میگی درسته پس اونایی که وضع خوبی دارن و مرفهن میرن سراغ چ دخترایی به نظرت؟! 

من حس میکنم اگه ی دختری همچی همچی داشته باشه فقط شاغل نباشه دیگه خواستگارای خوب سراغش نمیان و از این ...

نه 

راستش تا الان که سی و هفت سالمه و گرم و سرد روزگار رو چشیدم میگم همه چی قسمت و تقدیر

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گدا گشنگی نمیشه اسمشو گذاشت زرنگی و رندیه

نميدونم

ولی من وقتی شاغل شم ديگه به هیچ مردی نگاهم نمیکنم😂😂 که فک نکنه زرنگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سر کار رفتن باعث میشه دختر تو اجنماع باشه و بیشتر دیده بشه و خواستگارهاش بیشتر بشن ولی اینکه درامدش ...

این که خواستگارات زیاد باشن مهم نیست مهم اینه درست و حسابی باشن که من فکر میکنم همه درست و حسابیا میرن سراغ شاغلا 😑😑

نميدونم ولی من وقتی شاغل شم ديگه به هیچ مردی نگاهم نمیکنم😂😂 که فک نکنه زرنگه

والا زن شاغل به نظرم نباید ازدواج کنه اقا بالاسر میخواد چیکار اون کا درامد داره🤪

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این که خواستگارات زیاد باشن مهم نیست مهم اینه درست و حسابی باشن که من فکر میکنم همه درست و حسابیا می ...

نه اینطور نیست 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اگه این که شما میگی درسته پس اونایی که وضع خوبی دارن و مرفهن میرن سراغ چ دخترایی به نظرت؟! 

ببین یکم باید بیرون و تو جمع اينا بگردی که دیده بشي

مادر هم خیلی مهمه ميتونه خواستگار خوب جذب کنه

به معرف هم باید بسپری 

تو محیطای دانشگاهی اينا مورد پیدا ميشه

کلاس و این ور اون ور

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من که دوروبریام خیلی دیدم دوس ندارن زنشون سرکار بره شوهر پولدار کنی ديگه سرکار رفتنتو ميخواد چیکار؟ ...

چه لحن زشتی

شان زن مستقل و اجتماعی و چشم و دل سیر و تحصیل کرده که برای جامعه و این دنیا مفیده اینه؟

اتفاقا زن های شاغل طرفدار بیشتر دارن نه بخاطر پولشون بلکه بخاطر شخصیت رشد کرده و مستقل شون و چشم و دل سیر بودن

پس زن های دانشمند و تاثیر گذار جامعه مناسب مردهای گدا گشنه ن؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
والا زن شاغل به نظرم نباید ازدواج کنه اقا بالاسر میخواد چیکار اون کا درامد داره🤪

دقیقاااا

ميگم اگه قبل شاغل شدنم خواستگار خوب اومد که هيچي نيومد ديگه بعدش ميخوام چیکار

خیلی تو همین نی نی سایت شنیدم روز اول خواستگاری از دختره میپرسن حقوقت ماهی چقدره؟بیمه هستی؟ رسمی یا قراردادی؟ خب اينجور خواستگارا معلومه هدفشون چيه دیگه

دقیقاااا ميگم اگه قبل شاغل شدنم خواستگار خوب اومد که هيچي ميومد ديگه بعدش ميخوام چیکار خیلی تو همی ...

زن شاغل با بچه خیلی اذیت میشه 

توقعات اینجور مردها کمتر از مردی نیست که زن خانه دار داره اتفاقا بیشترم هست و واقعا زن شاغل خیلی تو زندگی اسیب میبینه

دنیا هم بر عکسه اون روزها یکی زن بود هواشو داشتن الان تو محیط کار به زنها بیشتر زور میگن و بیشتر کار میکشن درکنار خانه داریرو همسر داری و بچه داری واقعا یه زن شاغل خیلی اذیت میشه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز