حیوون کمشه چند روزه همش یه بند داره منو تحقیر میکنه چند روز پیش رفتم چند تا سوال درسی پرسیدم تا میتونست تحقیر کرد که تو هیچیی بلد نیستی در صورتی که تقصیر من نبست هیچکس نیست که بگه به یمن مجازی ها معلممون بجای درس دادن میگیره میخوابه خب نیاز به آموزش دارم مثل بقیه !!!
امروز صبح اومده میگه تو خیلی زشتی تو زشت ترین دختر دنیایی صورتت مثل دنبه میمونه بازم هیچی نگفتم دوباره الان اومده به مامانم میگه بجای اینکه همش کنار این بچه بخوابی( منظورش منه،من طی یه سری اتفاق هایی که افتاده روحم بشدت ضعیف شده و دارو میخوردم و تازه قطع کردم و بشدت وابسته مامانمم تقصیر من نبست مشکل دارم و حدود چهار ماه دختر داییم خونه ما زندگی کرد و کنار هم میخوابیدیم قبل اون من تنها میخوابیدم بعد که اون رفت حس میکردم شبا خیلی تنها ام ) یکم کنار شوهرت بخواب اره دیکه میشینی باهاش فیلم ترسناک میبینی نمیتونه تنها بخوابه مامانم گفت من که بچه نیستم یه شب اینور باشم یه شب اونور بعد دیدم نمیاد باز یه چرتی گفت گفتم چی میگی مگه من بچه ام گفت همین که کنار مامانت می خوابی پس چیه خیلی ناراحتم خیلیییی منو بچه گیر آورده عوضی هی کرم می ریزه عین چی دارم گریه میکنم 😭😭 از دست مامان و بابام ناراحتم اون خوابه تا من یکم تن صدام می ره بالا میگن هیسسس به من که میرسع کمتریننن دفاعی نمیکنن 😭😭همش منو تحقیر میکنه بار اولش نبست یبارم قبلا ازش سوال درسی پرسیدم اتود رو پرت کرد تو صورتم و گفت خنگ !! مامان بابام جیکشون در نیومد 😭