2777
2789
عنوان

برادر حیوون

1823 بازدید | 97 پست

حیوون کمشه چند روزه همش یه بند داره منو تحقیر میکنه چند روز پیش رفتم چند تا سوال درسی پرسیدم تا میتونست تحقیر کرد که تو هیچیی بلد نیستی در صورتی که تقصیر من نبست هیچکس نیست که بگه به یمن مجازی ها معلممون بجای درس دادن میگیره میخوابه خب نیاز به آموزش دارم مثل بقیه !!! 

امروز صبح اومده میگه تو خیلی زشتی تو زشت ترین دختر دنیایی صورتت مثل دنبه میمونه بازم هیچی نگفتم دوباره الان اومده به مامانم میگه بجای اینکه همش کنار این بچه بخوابی( منظورش منه،من طی یه سری اتفاق هایی که افتاده روحم بشدت ضعیف شده و دارو میخوردم و تازه قطع کردم و بشدت وابسته مامانمم تقصیر من نبست مشکل دارم و حدود چهار ماه دختر داییم خونه ما زندگی کرد و کنار هم میخوابیدیم قبل اون من تنها میخوابیدم بعد که اون رفت حس میکردم شبا خیلی تنها ام  ) یکم کنار شوهرت بخواب اره دیکه میشینی باهاش فیلم ترسناک میبینی نمیتونه تنها بخوابه مامانم گفت من که بچه نیستم یه شب اینور باشم یه شب اونور بعد دیدم نمیاد باز یه چرتی گفت گفتم چی میگی مگه من بچه ام گفت همین که کنار مامانت می خوابی پس چیه خیلی ناراحتم خیلیییی منو بچه گیر آورده عوضی هی کرم می ریزه عین چی دارم گریه میکنم 😭😭  از دست مامان و بابام ناراحتم اون خوابه تا من یکم تن صدام می ره بالا میگن هیسسس به من که میرسع کمتریننن دفاعی نمیکنن 😭😭همش منو تحقیر میکنه بار اولش نبست یبارم قبلا ازش سوال درسی پرسیدم اتود رو پرت کرد تو صورتم و گفت خنگ !! مامان بابام جیکشون در نیومد 😭

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

داداش منم همینه ولی دیگه عادت کردم ناراحت نمیشم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عوضیه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

خب ادم حسابش نکن

بگو زر نزن زشت خودتی ایکبیری

شماره دوس دخترشو گیر بیار با خط ناشناس پیام بده بگو این خیانتکاره و اینا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

داداش منم همینه ولی دیگه عادت کردم ناراحت نمیشم

ببابا من تازه خوب شدم چرا اینا قدر نمیدونن چرا مامانم اینا دفاع نمیکنن 😭😭 خیلی بده فکر کنم درکم کنی

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
درست حرف هات  اما برادر ی حامی برا خواهر قدر بدون

ااینکه بیشتر اذیت کنه 

برادر  من هم فقط حرف میزنه فلان کارو کنی سرت میبرم و من میدونم با تو و.....ولی آخرش هیچی به هیچی 

توام با حرف اون زشت نمیشی که😏

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
چقدر عوضیه

خیلی میاد با افتخار از اینکه چجوری دل دختر مردمو شکونده میگه 

ببابا من تازه خوب شدم چرا اینا قدر نمیدونن چرا مامانم اینا دفاع نمیکنن 😭😭 خیلی بده فکر کنم درکم کن ...

درکت میکنم 

منم حال روحیم خوب نیست پیش خودم میگم اوناهم فشار روحی روشونه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
خیلی میاد با افتخار از اینکه چجوری دل دختر مردمو شکونده میگه 

اصلا آدم حسابش نکن

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛