2777
2789
عنوان

اولین عشق

175 بازدید | 11 پست

بیاین از اولین عشق دوران بچگیتون بگین عشقایی که خیلی خنده دار بودن اما قشنگ بودن .... من عاشق یک پسری شده بودم که می اومد مدرسه مون تمرینمون می داد سرود بخونیم برای دهه فجر !!!!! فکر کنم ده سالم بود و اون بنده خدا دبیرستانی بود نهایتا !!!! نمی فهمیدم عشق چیه رفتم به مامانم گفتم  - مامان من عاشق شدم ... خنده ش گرفته بود مامانم . خودش رو جمع کرد و گفت - خوب چجوریه؟  گفتم - هیچ جوری نیست فقط باید می شدم دیگه وقتش بود !!!!! هنوزم مامانم از اون خاطره می خنده ... چه روزای خوبی بودن بچه گیا😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون گفتی عشق مسخره اینو می‌نویسم البته می‌دونم عشق نیست

حدود ۸ سالم بود دختر عمم که خیلی دوستش داشتم ازدواج کرد من دیگه کم میدیدمش،یه بار به زنداییم گفتم کاش دختر عمم با پسرعمم ( برادرش)عروسی میکرد زنداییم گفت نمیشه که اونا خواهر برادرن منم میگفتم چرا نمیشه من داداشمو خیلی دوست دارم بزرگ بشم با داداشم ازدواج میکنم راستی اگه ما باهم ازدواج کنیم باید هم دیگرو چی صدا کنیم،زنداییم مرده بود از خنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز