۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
لامصب سونو هم نمیتونه درست بگه ۲ هفته پیش بهم گفتن پسر ديروز رفتم دختره 😍😂
همه از علاعم میگفتن پسر ولی دختر شد
خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
ای جونم..هر کدوم بشه شیرینی خاص خودشو داره.....پسرا با نمک و بامزن..دخترا ناز و با محبت😍