من آمادشو خریدم برش زدم گذاشتم فر 180 درجه 50 دقیقه ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد خیلی کم لایه دار یا پف شد میدونین از چیه؟دوست داشتم مث نون ناپلئونی باشه
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من باهاش ناپلئونی و زبون و پاپیونی درست کردم مارک پمینا پفش نسبتا خوب بود ولی دفعه آخر ی مارک ...
خمیر رو خودتون درست کنید.حتما حتما هم روغن کره ای 44 برید.برای پهن کردن خمیر اصلا نباید با وردنه فشار ب خمیر وارد کنید. خیلی ملایم خمیر رو پهن کنید.حتما حتما هم باید آرد باقی مونده روی خمیر رو پاک کنید.