من آمادشو خریدم برش زدم گذاشتم فر 180 درجه 50 دقیقه ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد خیلی کم لایه دار یا پف شد میدونین از چیه؟دوست داشتم مث نون ناپلئونی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم درست میکنم خمیرشو معمولا اول 10 دقه میزارم 200 درجه تا حسابی لایه لایه بشه بعد 180 میکنم تا آماده بشه ده دقه اول مهمه آماده شو نمیدونم گرما اتاق دشمن خمیره هستش باید سرد باشه محل کار با خمیر