zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 عنوان لکه بینی دربارداری 97 بازدید | 14 پست سلام خانوما...من الان۴هفته و۶روزمه...۴روزپیش لکه بینی داشتم...الانم دارم جای نگرانیه؟؟یان طبیعیه؟؟لطفاکمکم کنین😭🙏🏼🙏🏼 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت 1400/01/19 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salik عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 454 به دکترت بگو برات شیاف بده خوب میشه ولی زود پیگیر باش ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 چرا به دکترت نکفتی برو شیاف میده استفاده کن ولی حتما برو پیش دکترت خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 به دکترت بگو برات شیاف بده خوب میشه ولی زود پیگیر باش شیاف داده۵روزه دارم استفاده میکنم مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 چرا به دکترت نکفتی برو شیاف میده استفاده کن ولی حتما برو پیش دکترت رفتم بهم داده....۵شب دارم استفاده میکنم...خطرناکه؟؟ببخشیداقهوه ایی روشنه لکه بینیام مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 رفتم بهم داده....۵شب دارم استفاده میکنم...خطرناکه؟؟ببخشیداقهوه ایی روشنه لکه بینیام نه خیلیارو دیدم لکه بینی داشتن با شیاف خوب شدن ولی استراحت مطلق داشته باش عزیزم خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 نه خیلیارو دیدم لکه بینی داشتن با شیاف خوب شدن ولی استراحت مطلق داشته باش عزیزم اخه دکترم گف غیرطبیعیه لکه بینیت ممکنه خارج ازرحمی باشه ازاین میترسم. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 اخه دکترم گف غیرطبیعیه لکه بینیت ممکنه خارج ازرحمی باشه ازاین میترسم. مگه ازمایش بتا ندادی؟ خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 مگه ازمایش بتا ندادی؟ چراولی خب خارج رحمی باسونومعلومه...من علائم خارج ازرحمی روندارم خداروشکرولی میترسم.....لکه بینیمم الان قطع شده مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 چراولی خب خارج رحمی باسونومعلومه...من علائم خارج ازرحمی روندارم خداروشکرولی میترسم.....لکه بینیمم ال ... نه عزیزم ازمایش بتا خارج رحمی رو تشخیص میده پس نگران نباش همه چیز خوبه خداروشکر🙏🏻 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 نه عزیزم ازمایش بتا خارج رحمی رو تشخیص میده پس نگران نباش همه چیز خوبه خداروشکر🙏🏻 بتامودوباردادم دکترگف عالی رفته بالادیگه نمدونم...یه روزبعدموعدم ۱۸.۰۶بود ۳روزبعدش دوباره تکرارکردم ۸۰.۰۵ شده بودخداروشکردیگه نمدونم. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 بتامودوباردادم دکترگف عالی رفته بالادیگه نمدونم...یه روزبعدموعدم ۱۸.۰۶بود ۳روزبعدش دوباره تکرارکردم ... منم وقتی میخواستم ازمایش بدم کفت فقط بارداری یا بتا هم باشه کفتم بتا برا چیه گفت بارداری خطرناکو مشخص میکنه مثل خارج از رحمی خیلی هم خوب دیگه نگران نباش ان شاالله سلامت نی نیتو بعل بگیری🙏🏻 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zizi_7966 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2308 منم وقتی میخواستم ازمایش بدم کفت فقط بارداری یا بتا هم باشه کفتم بتا برا چیه گفت بارداری خطرناکو مشخ ... بتا ک خودش ازمایش بارداریه...منظورتون تیتربتاس؟؟؟ مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3782 بتا ک خودش ازمایش بارداریه...منظورتون تیتربتاس؟؟؟ نمیدونم والا دقیقا همین جمله رو بهم گفت خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
salik عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 454 اخه دکترم گف غیرطبیعیه لکه بینیت ممکنه خارج ازرحمی باشه ازاین میترسم. نه ربطی به خارج رحمی نداره منم لک قهوه ای خیلی کمرنگ داشتم هفته ۶ تا ۱۰حتی با وجوداستفاده شیاف فقط استراحت کن ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم شدو من مامان شدم😍