2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا

104 بازدید | 19 پست

سلاااام رفقا

تا حالا استفاده کردین ازش؟

میگن بعد استفاده مژه ریزش پیدا میکنه تازه میگن دور چشمم سیاه میشه درسته؟؟

بنظرتون از سریتا استفاده کنم یا همون روغن های طبیعی خودمون؟؟؟؟؟

ممنوووون عزیزان😍

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
روغن ها اينا احتياط كنين  بعضيا اخه زير چشمشىن دونه هاي چربي ريز ميزنه

عه جدی

میخواستم سریتا بگیرم ترسیدم دور چشمم سیاه شه

شما استفاده کردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن تغییر رنگیزه میده،مخصوصا چشم سبز و ابی

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
احتمالا موقتی هس

ن

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
من استفاده میکنم،یک ماهه.پرپشت شده و بلند.روزاییکه فراموش میکنم بزنم فرداش دوسه تا از مژه هام میریزه ...

عه دور چشمات سیاه نشدن؟؟

اها فک میکنی این بهتره یا روغن های طبیعی؟؟؟

من قبلا روغن سیاه دانه میزدم،خیلی خوب بود

دقیقا مثل همین سریتا باید همیشه استفاده کنی

یعنی اگه قطع کنی دوباره مثل حالت اول میشه

هزینه سریتا که زیاده،شیمیایی هم هس

فک کنم روغن سیاه دانه بهتره

من قبلا روغن سیاه دانه میزدم،خیلی خوب بود دقیقا مثل همین سریتا باید همیشه استفاده کنی یعنی اگه قطع ...

درسته بنظرت نارگیل چطوره؟؟؟

اخه من چند بار سیاهدونه زدم چشمااام خییییییییلی سوخت 

شما اینجوری نمیشدی؟؟

درسته بنظرت نارگیل چطوره؟؟؟ اخه من چند بار سیاهدونه زدم چشمااام خییییییییلی سوخت  شما اینجوری ...

من نارگیل نشنیدم برا مژه

ولی سیاه دانه اصل که بوی خاصی هم داره برا ابرو و مژه عالیه

نه چشام نمیسوخت،قبل از خواب به بن مژه هام میزدم و چشامو میبستم

من نارگیل نشنیدم برا مژه ولی سیاه دانه اصل که بوی خاصی هم داره برا ابرو و مژه عالیه نه چشام نمیسوخ ...

اهان فقط یکم بزنم کافیه

روغن خرگوشک دربارش چیزی شنیدی؟؟

اهان فقط یکم بزنم کافیه روغن خرگوشک دربارش چیزی شنیدی؟؟

نه نشنیدم

روغن سیاه دانه عالیه،مطمعنه.ما حتی خوده سیاه دانه رو کناره پنیر میخوریم.چون باعث میشه موها اصلا سفید نشه و رنگ موهارو تیره میکنه

روغن سیاه دانه هم من هروقت میزنم به ابروهام و مژه هام فورا زیاد میشه.عالیه این سیاه دانه