بچه ها دوستم عقد کرده (دوست صمیمی) بعد نگفته به من فقط قبلا گفته بود نامزد کرده حالا عقد کرده
منازیکی شنیدم به نظرتون بهش تبریک بگم؟
میترسم نگه فکر کنه حسودیم شده😒
ولی خب اصلا به من نگفته
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی نگفته یعنی نمیخواسته بدونین پس چرا تبریک بگین؟به تظرم لیاقت تبریک رونداره
اخه دوسه روز پیشا گفت نامزدیم بهم خورده
بعد دوباره گفت نامزد کردمدو روزه عقد کرده نگفته اصن بمن من ترسیدم تبریک نگم بگه حسودم نمیدونم چ کنم
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
ب ما هم نگفت بعدا یهو گفت ی مدت غیبش زده بود اینا نمیگن میترسن چشمشون کنیم پسره از دستشون در بره&nb ...
پس منم نمیگم روز قبل عقدش پیام داده بود بهم راجب
درسا میپرسید میتونست بگه عقدشه😐
نمیدونم عزیزم ولی تا وقتی نگفته تبریک چیو میخواین بگین اگر بخواد بگه حسودین پس دوستتونم نیست
اره چطور اه و نالشو میومد میگفت اینو نگفته
پس چیو تبریک بگم ولش کن😕
چی بگم واقعا ولی عزیزم باز بستگی به ارتباطتون داره ولی در کل من از اینجور ادما حس خوبی نمیگیر ...
منم به اسم دوست بودیم بارهاا دلمو شکسته بود
رفتاراش انقدر دلمو میشکوند ولی چیزی نمیگفتم