2777
2789
عنوان

یه سوال

77 بازدید | 13 پست

بچه ها دوستم عقد کرده (دوست صمیمی) بعد نگفته به من فقط قبلا گفته بود نامزد کرده حالا عقد کرده

من‌از‌یکی شنیدم به نظرتون بهش تبریک بگم؟

میترسم نگه فکر کنه حسودیم شده😒

ولی خب اصلا به من نگفته

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو عزیزم هنوزعقد نکردی؟

بعد میگه آره 

تو بهش تبریک بگو بعد بگو چرا به من نگفتی؟

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
وقتی نگفته یعنی نمیخواسته بدونین پس چرا تبریک بگین؟به تظرم لیاقت تبریک رو‌نداره

اخه دوسه روز پیشا گفت نامزدیم بهم خورده

بعد دوباره گفت نامزد کردم‌دو روزه عقد کرده نگفته اصن بمن من ترسیدم تبریک نگم بگه حسودم نمیدونم چ کنم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
ب ما هم نگفت بعدا یهو گفت ی مدت غیبش زده بود اینا نمیگن میترسن چشمشون کنیم پسره از دستشون در بره&nb ...

پس منم نمیگم روز قبل عقدش پیام داده بود بهم راجب

درسا میپرسید میتونست بگه عقدشه😐

اخه دوسه روز پیشا گفت نامزدیم بهم خورده بعد دوباره گفت نامزد کردم‌دو روزه عقد کرده نگفته اصن بمن من ...

نمیدونم عزیزم ولی تا وقتی نگفته تبریک چیو میخواین بگین

اگر بخواد بگه حسودین پس دوستتونم نیست

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
نمیدونم عزیزم ولی تا وقتی نگفته تبریک چیو میخواین بگین اگر بخواد بگه حسودین پس دوستتونم نیست

اره چطور اه و نالشو میومد میگفت اینو نگفته

پس چیو تبریک بگم ولش کن😕

اره چطور اه و نالشو میومد میگفت اینو نگفته پس چیو تبریک بگم ولش کن😕

چی بگم واقعا ولی عزیزم باز بستگی به ارتباطتون داره 

ولی در کل من از اینجور ادما حس خوبی نمیگیرم

چی بگم واقعا ولی عزیزم باز بستگی به ارتباطتون داره  ولی در کل من از اینجور ادما حس خوبی نمیگیر ...

منم به اسم دوست بودیم بارهاا دلمو شکسته بود

رفتاراش انقدر دلمو میشکوند ولی چیزی نمیگفتم

منم به اسم دوست بودیم بارهاا دلمو شکسته بود رفتاراش انقدر دلمو میشکوند ولی چیزی نمیگفتم

ای بابا😢

شما لیاقت بهترینا رو دارین عزیزدلم❤️

ای بابا😢 شما لیاقت بهترینا رو دارین عزیزدلم❤️

مرسی عزیزم😘