2777
2789
عنوان

درد دل ☹️

141 بازدید | 10 پست

توی تاپیک قبلی نوشتم که خواهر شوهرم اصلا رعایت نمیکنه و مریض بود اومد خونه ی ما الان منم گرفتگی گلو و سرفه دارم، بچه هم شیر میدم. 

یسری گفتن به شوهرت بگو منم گفتم بیاید بگم چی شد ☹️

❤️❤️❤️

به شوهرم گفتم یه زنگ بزن حال خواهرت بپرس اگه حال اون بهتر باشه پس ایشالا چیزی نبوده و منم چیزیم نمیشه.... اونم زنگ زده بود نمیدونم چی گفته بود که مادرشوهرم زنگ زد به من یه حرفایی زد که دلم شکست. 

❤️❤️❤️

برگشته به من میگه این شوهرت کدوم دانشگاه رفته یکم ادب نداره 😬 والا وقتی دانشگاه میرفت پسر ایشون بود نه شوهر من 😬

بعد برگشته میگه شوهرت میگه خونه ی ما نیاید زن منو مریض کردید، یا رعایت کنید یا خونه ما نیاید! 

منم هیچی نمیگفتم، برگشت گفت دخترمو آوردم دکتر گفته حساسیت فصلیه، واسش سرم نوشته و داروهای ضد حساسیت داده، 

خوبه حالا ما میایم خونتون بریز و بپاشی هم نمی‌کنیم که به خانوم سخت نگذره 🤐😐

❤️❤️❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا از فردای عروسیم تقریبا یه روز درمیون خونه ی مان، منم از وقتی ازدواج کردم یا حامله بودم یا بچه کوچیک داشتم ، ولی در حد توانم ازشون پذیرایی کردم 

❤️❤️❤️

من هیچی جواب حرفاشو ندادم، فقط گفتم حالا بعد صحبت میکنیم الان بچم گریه میکنه 

برگشته میگه شوهرت دو ماهه منو بلاک کرده، یکم ادب داشته باشید 😐

خب من اصن در جریان نبودم، بعدم مگه شوهر من پسر ایشون نیست؟! 🤔 شک کردم سرراهی باشه😜

❤️❤️❤️

حالا نمیدونم چه رفتاری کنم و چه حرفی بزنم؟! از این حجم عصبانیت و خشم توی کلامش تعجب کردم، تا به حال کوچکترین بی احترامی بهش نکردم. یه جوری صحبت میکنه انگار من شوهرمو تربیت کردم، انگار اون عروسه من مادرشوهر 

❤️❤️❤️
با همسرت حرف بزن واقعا رفتارش زشت بوده

چنبار گفتم خیلی زبون تلخی داری، ولی اونا خودشون بیشتر پسرشون می‌شناسن، از اول همین بود، تازه بدتر بود الان خیلی بهتر شده

❤️❤️❤️
چنبار گفتم خیلی زبون تلخی داری، ولی اونا خودشون بیشتر پسرشون می‌شناسن، از اول همین بود، تازه بدتر بو ...

حالا ک همسرت زبون تلخی داره حداقل شما خوش صحبت و خوش رو باشین و یه جوری مدیریت کنید 

دایی منم زیاد اهل دعوا با خواهر برادره همیشه زنداییم واسطه میشه برا آشتی و هزار بارم از داییم خواسته با خانوادش تلخی نکنه انقدرم تو فامیل دوسش دارن و بخاطره زنداییم همه به داییم احترام میزارن

فقط خدا و دیگر هیچ ....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز