2777
2789
به احتمال زیاد شمام میگرن داری و اینکه من اوایل با دارو های دکتر اروم میگرفتم ولی الان چون بهشون عاد ...

عزیییزم. همینه دیگه چون با اعتیاد اورن و بمرور بدن ب دوز بالاتری نیاز پیدامیکنه. منم براهمین دکترنمیرم چون فقط مسکن میدن.طب سنتی نرفتی تاحالا؟ اونم خیلی میگن خوبه

عزیییزم. همینه دیگه چون با اعتیاد اورن و بمرور بدن ب دوز بالاتری نیاز پیدامیکنه. منم براهمین دکترنمی ...

والا از اونجایی که میگم میگرن تو خانواده ما ارثی داییمم میگرن داره یعنی کسی به اندازه داییمم تلاش نکرد برای مهار کردنش بهترین دکترا و رفت و طب سنتی هم امتحان کرد ولی متاسفانه هیچ کدوم جواب ندادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از اونجایی که میگم میگرن تو خانواده ما ارثی داییمم میگرن داره یعنی کسی به اندازه داییمم تلاش نک ...

الان بهتر نشده؟ پس چرامیگن با بالارفتن سن میگرن بهترمیشه؟ منم مادرم میگرن شدید داشت

الان بهتر نشده؟ پس چرامیگن با بالارفتن سن میگرن بهترمیشه؟ منم مادرم میگرن شدید داشت

نه والا همش سرش رو با یه دستمالی چیزی میبنده از شدت درد و اینکه من مامان بزرگم داره و الان اونم مثل من خیلی شدید و مامان بزرگم میگه از ۱۷ ۱۸ سالگی میگرن داشتم تا الان که ۶۵ سالشه تازه میگه الان بدترم نسبت به وقتی که جوون تر بودم

نه والا همش سرش رو با یه دستمالی چیزی میبنده از شدت درد و اینکه من مامان بزرگم داره و الان اونم مثل ...

اخی خدا هرسه تاتونو شفا بده. اره دیگه هرچی سن بره بالاتر بدن ضعیفتر میشه.منم نداشتم تاحالا امسال بعدزایمانم گرفتم.ولی سعی کن خودتو ب مسکن خیلی قوی عادت ندی.