2777
2789

الان تحت نظرم ولی اصلا تاثیری نداره دارو هایی که میخورم میخواستم بگم کلا میگرن اینطوره یا با دارو میشه مهارش کرد و یا دردشو کمتر کرد لطفا راهنمایی کنین...ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسته من من میگرن شدید داشتم خیلی بد بود .حالت تهوع همرا ه با سر گیجه .وحشتناک از شدت سردرد از مهمونی اد میومدم بیرون .تو همه عروسیا سردرد میشدم به نو  و صدا حساس بود م مثه بچه ها گریه میکردم .

هیچی رو اثر نمیکرد تا اینکه ذهنمو پاکسازی کردم الان اثری از سردرد ها نیست خدارو شکر 

این نیز بگزرد 
اره خیلی الان تقریبا یه هفته که مدام سر درد دارم یعنی تو این یه هفته اصلا خوب نشد

و اینکه هر دو ماه یبار میرم دکتر ولی تو این بازه های دو ماهی که دارو ها رو مصرف میکنم شاید دو سه روز سردرد نداشته باشم بقیه روزا رو همش سرم درد میکنه واقعا دیگه خسته شدم 

اره خیلی الان تقریبا یه هفته که مدام سر درد دارم یعنی تو این یه هفته اصلا خوب نشد

منم امسال سردرد عصبی میگیرم فکرکنم همون میگرنه یطرف سرم ضرباندار دردمیگیره. هنوز دکترنرفتم. جاریم میره دکتراونم میگرن داره کلی دارو میخوره بازم سردرد داره. شما باچی اروم میشی؟

دوسته من من میگرن شدید داشتم خیلی بد بود .حالت تهوع همرا ه با سر گیجه .وحشتناک از شدت سردرد از مهمون ...

خدا رو شکر... ولی ما ارثی کلا اکثر دخترامون طرف مادری دارن ولی هیچ کدومشون مثل من شدید نیست

منم امسال سردرد عصبی میگیرم فکرکنم همون میگرنه یطرف سرم ضرباندار دردمیگیره. هنوز دکترنرفتم. جاریم می ...

به احتمال زیاد شمام میگرن داری و اینکه من اوایل با دارو های دکتر اروم میگرفتم ولی الان چون بهشون عادت کردم واسم عادی شده اصلا تاثیری ندارن و به جز دارو های پزشک مسکنی بنام فارژنزیک هم میخوردم خیلی خوب بود تو یه ربع سر دردم بر طرف میشد ولی حالا به اونم عادت کردم و با خوردن اونم اروم نمیشم

چطوری پاکسازی کردی

تا پیکا مو بخون عزیز .من الان کارشناس پاکسازی ذهن هستم .پاکسازی ذهن یعنی پاک کردن ذهن از هر فکر اضافه ای .https://rubika.ir/ghodrate_zehn

کاناله خودمه یه سر بزن .تمام بیماری های ما منشا ذهنی دارن 

این نیز بگزرد