2777
2789
پس چرا نوشته شرایط زندگی مهیا هست؟یعنی رفته واست دوباره وسایل خریده؟با اون مدارکی که داری تمکینش رد ...

اون گفته بدون دلیل در صورتی  من همون روزی که تمکین زده منم صورت جلسه کلانتری دارم که کتک ام زده ، حبس ام کرده تو خونه منم دلیل دارم

اون گفته بدون دلیل در صورتی  من همون روزی که تمکین زده منم صورت جلسه کلانتری دارم که کتک ام زده ...

میتونی بگی امنیت جانی نداری و تمکینش رد میشه البته وکیل بهتر میدونه...مردا وقتی میسوزن این کارای چرت و پرت رو انجام میدن شوهر منم همین بود انقدر دادخواست های الکی مینوشت ولی وکیلم همه رو هیچ میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر.

من شوهرم دادخواست تمکین زده وگفته که زمانی ک من خونه نبودم همسرم اثاث خونه رو برده ورفته درحالیکه دروغ میگه و خونه بوده اوناهم جهیزیه خودم بوده.و الان خونه مستقل نداره پیش پدرمادرش زندگی میکنه. ایا بااین شرایط میتونم درخواست نفقه بدم ویا بگم ک خونه مستقل تهیه کنه و اثاث. یا پدیرفته نیست؟خواهش میکنم جواب بدید ممنونم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین