2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 48 پست
ینی انقد مردها جوگیرن  ما نریم که مواد نزنن نریم که زن نیارن نریم که طلاق ندن و فلان؟؟؟

پس چی؟من هرکیو دیدم بی جنبه بوده

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نوع مواد مخدری؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
ینی انقد مردها جوگیرن  ما نریم که مواد نزنن نریم که زن نیارن نریم که طلاق ندن و فلان؟؟؟

واقعاااا

یعنی چی خداییی

مثل  بچه ها باید باهاشون رفتار کرد

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
اره واقعا جو گیرن  وقتی میبینن خونه خالی دراختیارشونه کرم نیوفته به جونشون  مگه چ پیغمبر ...

والا من مردای دور و برم رو دیدم شاید که خوش بینم 

انقد کاری و با غیرت و خانواده دوست هستن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همین یه بار کشیده چیکار کنم ایا به روش بیارم که فهمیدم یا نه  خیلی حالم بده

من باشم چنان غربتی بازی درمیارم و میگم بچه که بدنیا اومد می مت و خدافظ من طلاق میخوام کاریش میکنم به غلط کردن بیفته

تو نخ ما نباش گره میخوری

بنظرم بهش بگو اما نه دعوا بگو دیگه تجربه نکنه بفکر بچتون باشه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

منم یه بار دیدم شوهرم دستش سیگاره داره میکشه .دختدمو بهداشت برده بودیم من داخل بودم اومدم دبوم شوکه شدم جلو مردم هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم اصلاباهاش حرف نردم تااینک خودش اومد دلیلشو گفت

پس چی؟من هرکیو دیدم بی جنبه بوده

نه والا من اطرافیانم بخدا مردهای خوبی هستن

تو کل خاندانمون فقط عموم عوصیه 

وگرنه بقیه چشم پاک و مطمئن و زحمت کش هستن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

به نظرم بروش نیار

سریع برو خونتون

یکی دوروز دیگه هم یه فیلمی مستندی جیزی به طور خیلی اتفاقی مثلا تو گوشیت بهش نشون بده در مورد اعتیاد اصلا هم ضایع بازی در نیار

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی

به روش بیاری قبحش میریزه 

پس فردا تو روت هم میکشه 

این دفع اغماض کن و اصلا به روی خودن نیار 

فقط برگرد خونت سفت و سخت 

نیش و کنایه هم نزن 

...