2777
2789
عنوان

کچل

695 بازدید | 20 پست

سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید من قبلا تو تایپیک قبلیم گفتم که کچل هستم و کلا به خاطر کچلیم افسرده روانی شدم سی خورده سن دارم کل خواستگارام به خاطر کچل بودنم رفتن پشت سرشون نگاه نکردن الان ی خواستگار برام اومده جرعت ندارم به این هم بگم کچلم میترسم بگم اینم بره پشت سرش نگاه نکن تو رو خدا بگید چکار کنم نمیخوام اینو دیگه از دست بدم خسته شدم از تنهایی کلافه هستم میخوام برم دنبال زندگیم من احساس میکنم اگر ازدواج کنم بیشتر هدفمندم و اعتماد بنفس بیشتری برای موفقیت هام دارم هرکسی یک شخصیتی و سلیقه ای داره من اینجوری هستم که اگر ازدواج کنم پیش رفت میکنم چون من وقت محبت جنس مخالف بهم میشه انرژی بیشتری میگیرم و بهتر پیش رفت میکنم الان احساس بی هدفی پوچی میکنم لطفا بگید چکار کنم این خواستگارم به خاطر کم مویی ام فرار نکن لطفا راحل درست بدید که دگر مطرح کردم نره بمونه

کچل یعنی تاس یا موهات کم پشته؟

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم موهات رو از ته بزن و دستمال سر ببند.

هم گوگولی تره 

هم میتونی با اعتماد به نفس تر برخورد کنی.

با خواستگارت هم اصلا از موضع ظعف حرف نزن.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
به نظرم موهات رو از ته بزن و دستمال سر ببند. هم گوگولی تره  هم میتونی با اعتماد به نفس تر برخ ...

اگر کلا کچل کردم از ته زدم که دیگه بدتر میشه همینجوری فرار میکنن میخوام یک جوری باشه که اصلا کچلی من براش موضوع خاصی نباشه 

خیلی ریلکسبهشون بگو ادم باشن قبول میکنن واسشون مهم نیست نباشن هم بعدا بفهمن میزنن تو سرت مشکلت چیه ...

اره مشکلم هورمونی هست من به هرخواستگاریم گفتم جریان پس کشیدن دیگه میخوام ی جوری برای اینا بگم که فرار نکنن نمیدونم چجور بگم مطمعنم اینا هم بگم میرن😭😭😭😭

عزیزم همیشه اینطوری بودی یا به مرور زمان ریخته؟ 

از هفده سالگی اینجوری شدم دکتر گفت مشکل هورمونی اصلا هم با هیچ دارویی قابل درمان نیست قابل کاشت هم نیست

اره مشکلم هورمونی هست من به هرخواستگاریم گفتم جریان پس کشیدن دیگه میخوام ی جوری برای اینا بگم که فرا ...

دیگه چه میشه کرد قسمت باشه میشه نباشه هم فدای سرت

ماینوکسیدیل

ماسک شنبلیله

روغن سیاه دونه

و داروهایی که دکتر بهت داده رو استفاده کن

رژیم کتو هم بگیر. خیلی موهات بهتر میشه

از هفده سالگی اینجوری شدم دکتر گفت مشکل هورمونی اصلا هم با هیچ دارویی قابل درمان نیست قابل کاشت هم ن ...

کف دستتو بذار روی سرت. گرماش چجوریه؟ زود احساس گرما میکنی یا ذره ذره یه گرمای ملایم حس میکنی؟

کف دستتو بذار روی سرت. گرماش چجوریه؟ زود احساس گرما میکنی یا ذره ذره یه گرمای ملایم حس میکنی؟

نه سرم همیشه گرم و همیشه عرق میکنه با اینکه موهای سرم خیلی کم هست به شدت عرق میکنه و به شدت چرب میشه جوری که هر روز باید با شامپو الپسین بشورمش 

نه سرم همیشه گرم و همیشه عرق میکنه با اینکه موهای سرم خیلی کم هست به شدت عرق میکنه و به شدت چرب میشه ...

طب سنتی نرفتی؟ 

برا چربی موهات نسخه خیراندیش سرکه انگبین خوراکی روزی یه لیوان به همراه 2 حجامت عام (ماهی یه بار) هستش. با این وجود اگه تهران ساکنی برو کلینیک سجاد. کارشون محشره. خیراندیش یه دختری که آلوپسی منتشر داشته در عرض 6 ماه کاملا درمان کرده. منم با کلیپای خیراندیش ریزش موهامو درمان کردم. شرایطت مثل من نیست وگرنه بهت میگفتم چیکار کردم.