2777
2789
عنوان

سولماز غنی

920 بازدید | 16 پست

خیلی ازش خوشم میاد .

ولی فکر نمی‌کردم این شوهرو انتخاب کنه .

خودش خیلی نازه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون سرچ کنین ببینید 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

شوهرش در زمینه موسیقی سنتی فعالیت میکنه

نمیشناسم شوهرشو  ولی به هر حال کار بدی کرده که نظر شما رو نخواسته 😄

دقیقا   

زهره فکور صبور😐سولماز غنی!؟

خواهر جاری مامان بهار بود دیگه بابا سند جعل کرد 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بدبختی ما آدما اینه که طرف وازروظاهر قضاوت میکنیم چ زندگی هایی سره اینکه تواز شوهرت خوشکل تری حیف تویا تواززنت خوشکل تری حیف تو ازهم نخورده بس کنین دیگع یع کم بیان این ظاهربینی رو کم رنگ کنیم اگع فقط هرکس فقط بع خودش اجازه نده دیگران وازرو ظاهرشون قضاوت کنه زندگی خیلی ها بهتر از این بود 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

[QUOTE=184655978]خواهر جاری مامان بهار بود دیگه بابا سند جعلک

بله حق باشماست گلم...پوزش😊😉

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤