2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

153 بازدید | 7 پست

ایرانی یا خارجی

تعداد رای : 25
نظرسنجی
ایرانی_اعتماد میکنم
3
12%
ایرانی _مجبوریم بزنیم هرچی شد شد دیگه یا زنده میمونیم یا الفاتحه
5
20%
خارجی اعتماد میکنم
9
36%
میخوام نتیجه رو ببینم هرکدوم بیشتر رای داشت انتخاب میکنم
8
32%

فقط گزینه۲😐😐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ایرانی دختر عموم زده هیچکارشم نشده برای همین بقیه هم زدن و اوکی بود منم میزنم

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

مردم بدبخت شدن کم بدبخت بودن اینم داستان شد  از شنبه باز 2 هفته تعطیل شده اکثر شهرها و استانها...تا واکسن نیاد این پیکها ادامه داره تعطیلی فقط یکم باعث میشه زنجیره موقتی کاهش پیدا کنه