2777
2789
عنوان

چجوری بگم بهش

71 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه گربه دارم که همش از پنجره اویزون میشه از همون اول هم که به سرپرستی گرفتمش یه خانمی بود که خارج زندگی میکرد ( ایرانی ولی مهاجرت کردن) و تو مخارج این گربه خییلی کمک من میکرد یعنی تا دونش و مرغشم و خاکشم تماما این خانوم می فرستاد همیشه میگفت که بگو هرچی لازم هست ، من نمی گفتم یعنی هم روم نمی شد هم حس سواستفاده میکردم و خودش می فرستاد بعد چند باری بهم گفته بود بیا هرچقدر هزینشه من میدم پنجره رو توری کنید گربه نیوفته پایین بعد چون خیلی میشد ( چهارتا پنجره داریم میگفت فرفوژه بزن هر کدوم دو میلیون اینا میشد!!) من هیچجوره روم نشد قبول کنم از طرفی بابای خودم بیکاره و تو هزینه های خودمونم گیر کردیم و یه توری با هزینه ششصد چهارصد کارمونو راه می ندازه اون موقع که اصرار داشت بزنیم گفتم فعلا زمستونه و نباز نیست حالا تا تابستون بشه الانم روم نمیشه بهش بگم یک و نیم بهمون بده اگه خودمون بخوابم این هزینه رو بکنیم تا آخر ماه بیچاره ایم از طرفی این خانوم خیلی مهربونه و من نمیخوام فکر کنه دارم سواستفاده میکنم بعد اصلا این پول به پول اونا خیلی کمه چجوری بحث رو راه بندازم و بگم که هم اون این فکر رو نکنه و من کمتر خجالت بکشم 

( دوستان عزیزم لطفا اینارو به من نگید: گربه رو رد کن بره چون دوسش دارم ، چرا این پولا رو خرج انسان نمیکنه،پول خودشه براش زحمت کشیده و هرجوری که دلش بخواد خرجش میکنه ، و حرفای بد دیگه منم انسانم و دل دارم و ناراحت میشم ) 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

هیچکس ایده ای نداره؟

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نکش و بهش بگو,و اینم بگو ک اگه خودم میتونستم اصلا ب شما نمیگفتم و مجبور شدم،منم امروز س تومن ا ...

میدونی خیلی سخته کاش خودمون داشتیم واقعا 😖

خب فعلا ک ندارین متاسفانه،پس مجبوری بهتر از اینه ک عقب بندازی و خدایی نکرده گربه بیفته

همینطوره 😞

ممنون از راهنماییتون💖💛😙