بچه ها من یه گربه دارم که همش از پنجره اویزون میشه از همون اول هم که به سرپرستی گرفتمش یه خانمی بود که خارج زندگی میکرد ( ایرانی ولی مهاجرت کردن) و تو مخارج این گربه خییلی کمک من میکرد یعنی تا دونش و مرغشم و خاکشم تماما این خانوم می فرستاد همیشه میگفت که بگو هرچی لازم هست ، من نمی گفتم یعنی هم روم نمی شد هم حس سواستفاده میکردم و خودش می فرستاد بعد چند باری بهم گفته بود بیا هرچقدر هزینشه من میدم پنجره رو توری کنید گربه نیوفته پایین بعد چون خیلی میشد ( چهارتا پنجره داریم میگفت فرفوژه بزن هر کدوم دو میلیون اینا میشد!!) من هیچجوره روم نشد قبول کنم از طرفی بابای خودم بیکاره و تو هزینه های خودمونم گیر کردیم و یه توری با هزینه ششصد چهارصد کارمونو راه می ندازه اون موقع که اصرار داشت بزنیم گفتم فعلا زمستونه و نباز نیست حالا تا تابستون بشه الانم روم نمیشه بهش بگم یک و نیم بهمون بده اگه خودمون بخوابم این هزینه رو بکنیم تا آخر ماه بیچاره ایم از طرفی این خانوم خیلی مهربونه و من نمیخوام فکر کنه دارم سواستفاده میکنم بعد اصلا این پول به پول اونا خیلی کمه چجوری بحث رو راه بندازم و بگم که هم اون این فکر رو نکنه و من کمتر خجالت بکشم
( دوستان عزیزم لطفا اینارو به من نگید: گربه رو رد کن بره چون دوسش دارم ، چرا این پولا رو خرج انسان نمیکنه،پول خودشه براش زحمت کشیده و هرجوری که دلش بخواد خرجش میکنه ، و حرفای بد دیگه منم انسانم و دل دارم و ناراحت میشم )