2777
2789
عنوان

کرونا

177 بازدید | 14 پست

شما هم کرونا گرفتید خیلی وزن کم کردید ؟

تو یه هفته ۸ کیلو کم کردم

البته هرچی میخورم استفراغ میکنم منم دیگه چیزی نمیخورم

بهتر که شدم ، چی بخورم که یکم جون بگیرم وزنم بیشتر شه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۵کیلو وزن کم کردم جوری که خودم از چهره خودم وحشت داشتم

وقتی خوب شدم هرچی میخوردم سیر نمیشدم همش ضعف داشتم همسرم میگفت کرونا رو رد کردی خورونا گرفتی🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هر کی گرفته تا ۲۰ کیلو هم‌کم کردن .  نمیدونم از چی هست  که مردم میگن وقتی ادم‌میگیره کلی ...

من دارم محو میشم واقعا

من که هیچی نمیخورم ولی اونایی که میخورن میگن انگار همش دفع میشه هیچی جذب نمیشه

لعنت به کرونا

علائمتون چی بود

من یه شب خوابیدم با تب شدید بیدار شدم ، اینقد تبم شدید بود لثم خون افتاد . چند ساعت بعدشم بدن درد شدید و گلوم ملتهب بود و سرفه شروع شد. جالب اینجاست که همون روز تست داده بودم و منفی بود ، ۲ روز بعدشم تست دادم بازم منفی بود

کرونا ۷۰ درصد ریه ی مادربزرگمو درگیر کرده ولی ازش تست میگیرن منفیه😐😐😐

من یه شب خوابیدم با تب شدید بیدار شدم ، اینقد تبم شدید بود لثم خون افتاد . چند ساعت بعدشم بدن درد شد ...

ای خدا

من از صبح فقط گلوم میسوزه میترسم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
منم ۵کیلو وزن کم کردم جوری که خودم از چهره خودم وحشت داشتم وقتی خوب شدم هرچی میخوردم سیر نمیشدم همش ...

خداروشکر که خوب شدی عزیزم

بخور نوش جونت

ایشالله منم اینجوری شم

خداروشکر که خوب شدی عزیزم بخور نوش جونت ایشالله منم اینجوری شم

💚💜❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بی فکرای احمق راههارو نبستن مردم رفتن مسافرت حالا وضعیت قرمز شده ای بر .....لعنت

راهها چیه .

هررروز عروسی و مهمونی در خونه ها و تالارها هستش ‌

مردم برای یه دختر یا پسرشون ۵پ۴ بار جشن برگزار میکنن در این کرونا با خیل جمعیت .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
راهها چیه . هررروز عروسی و مهمونی در خونه ها و تالارها هستش ‌ مردم برای یه دختر یا پسرشون ۵پ۴ بار ...

آره همسایه ما عروسی گرفته تو خونش300 نفر دعوت کرده تالارها رو بستن اینم تو خونه گرفته لعنتی کم عقل

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی