سلام خوب هستین خانوما میگم من ۲۱ روزه یا عشقم (نامزدم )قهریم یعنی خودش خواسته کلا برا همیشه بره😔با خانوادشم قهره الان یه پروفایل گذاشته خیلی غمگینه فک نکنم به خاطر من باشه قلبم داره میترکه تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 😔هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن بخونم واسش دعا میکنم 😭😭😭
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برات صلوات فرستادم نمیدونم حاجتت چیه ولی ایشالا هرچی تو دلته خدا برات براورده کنه جوری که باور نکنی& ...
ممنونم عزیزم انشاءالله شماهم حاجت رواباشی..کاش خدازودی به منم نی نی میداد
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه
انشالله به زودی زود مامان یه بچه سالم و خوشگل شی به حق مادرم فاطمه زهرا
ممنونم عزیزم..🌹🌹🌹انشاءالله شماهم به همه خواسته های دلت برسی🌷🌷
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه