بیاید بهم بگید ینی واقعا من غلط کردم جدا شدم؟ 😔از وقتی جدا شدم عوض اینکه فامیلا بیشتر هوای آدمو داشته باشن بیشتر آدمو خورد میکنن هر برخوردی که دلشون میخاد با آدم دارن اصلا انگار لذت میبرن خورد شدنتو میبینن بابام که همین امسال فوت شد مامانمم اصلا هیچ دفاعی ازم نمیکنه تو زندگیم تک و تنهام فقط یه دوس پسر دارم کهدفقط اونه که درکم میکنه که تا داییم فهمید سریع گذاشت کف دست داداشم دیگه داداشم بهم نگاه نمیکنه با داداشمم منو بد کردن همش دخترخالم و به روم میارن که همسنمه و به ظاهر زندگی خوبی داره ولی من میدونم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنه و بخاطر حرف مردم فقط طلاق نمیگیره فقط من جسارتشو داشتم و طلاق گرفتم بنظرتون اشتباه کردم طلاق گرفتم؟
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
نه تقصیره تو نیست متاسفانه تو جامع ما اینطور جا افتاده
نمیدونم کشورای دیگه چطورن
ولی میدونم این طرز فکر و برخوردی که ماها داریم درست نیست
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...