2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

224 بازدید | 28 پست

من ۲۵ و طرفم ۳۴ سالشه

یکساله باهمیم و قصدمون ازدواجه و فامیلیم

دورادور همو دیدیم ولی چون شهرمون کوچیکه هنوز همو از نزدیک ندیدیم(ینی اون اصرار داشته ولی من قبول نکردم)

من و این اقا چند وقت قهر بودیم و طی این مدت قهری ی خاستگار برام اومد که خانوادم خیلی قبولش داشتن و ی بار تلفنی باهاش حرف زدم و قرار شدم بازم زنگ بزنه که باهم بیشتر اشنا شیم

حالا من و عشقم اشتی کردیم و امروز بهش گفتم که دیشب خاستگاره زنگ زد و نیم ساعت حرف زدیم...بعد گفت نیم ساعت کم نبود؟ بعد گفت کار دارم و گوشی رو قط کرد 

حالا به نظرتون من مقصر بودم؟ اون عکس العملش درست بود؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجور از دلش درارم

دیگه هیچ وقت از این مسائل صحبت نکنین اینجوری احساس میکنن علاقه اشون بهت رو نادیده میگیره 

چون دوسش  داری بهش بگو فقط اونه ک دوسش داری

و حتما بزار بیاد خواستگاری خب

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              
خیلی مهربونی...ممنون❤

فک کنم این اکانت قبلشونه 

الام اکانت جدیدشونو تک میکنم فقط تا پیداش کنم

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              
@the_godfather2   فک کنم بتونین کمک کنین

بنظر میاد تو زندگیش تنها راه دفاعیش قهر کردنه 

کار شما فک نمیکنم بد باشه ولی اون توقع نداشت ولی برخوردشون بد بود

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
باید چیکار کنم از دلش دراد..اره زیاد قهر میکنه

حتما خیلی هم بچه مامانیه؟

بنظر من باید حتما برید مشاور قبل ازدواج و زیرنظر اون باهم باشید و اگر مخالفت کرد این زندگی پایانش خوب نمیشه

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم