2789
عنوان

روغن تراپی

304 بازدید | 15 پست

بتظرتون برای روغن تراپی مو ترکیب رزماری و کرچک و بادوم تلخ خوبه چون من موهام کم حجم شده و از عطاری این ۳ تا روغنو خریدم گفتن ترکیبش عالیه و باید مرتب بزنی و ماساژ بدی ولی ترکیب نکردم هنوز فعلا رزماریو استفاده کردم نتیجه داد برای مژه و موهام زدم رشد کرد ولی پر پشت نشد 

#خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...

رزماری خالی😱😱😱😱😱

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رزماری باعث یبلند شدن موهات شد یعنی ؟ رشد طولی داشتن ؟ 

۲ ۳ هفته میشه زدم واقعا مژه هام و موهام بلند شدن هفته ای ۲ ۳ بار میزدم ولی پر پشت نشده فکر کنم ترکیبشون کنم بزنم جواب بده برا پرپشتی

روغن رزماری مگه بده

تنها بله.تنده و میسوزونه.

باید با روغنای دیگه ترکیب بشه برا اثر بخشی بیشتر اونا.

ولی مثلا همه رو نباید مساوی بریزی.

رزماری کمتر باید بریزی.

مثلا اگر ۳ تا روغنت ظرفشون یه اندازس از اونا نصفه قوطیشو ریختی که قاطی کنی، از رزماری یک سوم یا یک چهارم بریز

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
 به پوست سرت قبل حمام میزنی ؟ چجوری مصرف میکنی 

یه شب قبل حموم میزارم ۸ ساعت بمونه مثلا ۱۲ شب میزنم تا ۸ صبح بعدشم بعد حموم بادوم تلخ برای موخوره روی موهای نم دار میزنم

تنها بله.تنده و میسوزونه. باید با روغنای دیگه ترکیب بشه برا اثر بخشی بیشتر اونا. ولی مثلا همه رو ن ...

واقعا میسوزونه اخه میگم به مژه هامم زدم چیزی نشد روش نوشته برای تقویت مو 

واقعا میسوزونه اخه میگم به مژه هامم زدم چیزی نشد روش نوشته برای تقویت مو 

اره اگر اصله 

تازه هر جا خوندم نوشته چند قطره بریزید تو ی روغن دیگن بعد استفاده بشه.

من خودم روغن خیلی دارم🤭رزماری،نعنا،مورد،کرچک،بادام تلخ،نارگیل،بادام شیرین،زیتون،کنجد،گل بنفشه،خراطین،کندوش،رازیانه،

اره اگر اصله  تازه هر جا خوندم نوشته چند قطره بریزید تو ی روغن دیگن بعد استفاده بشه. من خودم ...

اها ترکیب کردی برای موهات جواب داد 

اها ترکیب کردی برای موهات جواب داد 

من که ریزش دارم.معلوم نیست اصلا واسه چیهههههه.

کرچک ،آمله و رزماری قاطی بود تا میزدم خوب بودن. ول که میکنم باز میریزن.

ولی دوستام هر کدوم میزنن کرچک راضین