mari_jon19 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 340 عنوان سرویس طلا 148 بازدید | 7 پست کیا شوهرشون براش سرویس طلا نگرفته و یا گفته بعدا میگیرم بازم نگرفته ناراحت نمیشین #خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره... 1400/01/19 | 12:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاپاتا۹۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 3832 غلط نکرده نگیره...ی سرویس داشتم سر ی موضوعی فروختم ....بعدم ک میخواست بخره ی دعوام را انداخت بعد خرید....حالا چندوقت دیگ ازم میگیره...خودمم یواشکی دوجفت گوشواره با ی گردنبند دارم
mari_jon19 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 340 نه سرویس عروسی منو یه نیم ست جاریم انتخاب کرده بود همون نیم ستم نمیدادن ناراحت نمیشدی #خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 همون نیم ستم نمیدادن ناراحت نمیشدی شرایط من راستش خیل یخاص بود مادر همسرم فوت کرده بود جاریم همه کاره شده بودنراستش همسرمم اونوقت دکترا میخوند و هنوز کارشو شروع نکرده بود الان خب وضعمون فرق کرده خیلی اگر الان نمیخرید اره ولی واقعا وقتی ادم دستش پول نیست چه کنه ....
mari_jon19 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 340 شرایط من راستش خیل یخاص بود مادر همسرم فوت کرده بود جاریم همه کاره شده بودن راستش همسرمم اونوقت دکت ... خب زشته نخره تو فامیل میگن نخریدو فلان #خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 خب زشته نخره تو فامیل میگن نخریدو فلان بگن گلم منم یه روزی این چیزها برام مهم بود الان میفهمم که زندگی واقعا ارزش اون سخت گیری ها رو نداشت و حرف مردم ذره ای ارزش نداشت
mari_jon19 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 340 بگن گلم منم یه روزی این چیزها برام مهم بود الان میفهمم که زندگی واقعا ارزش اون سخت گیری ها رو نداشت ... اره اوایل زندگی خیلی چیزا مهمه بعدش عادی میشه #خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...