2777
2789
عنوان

راه حل چیست

53 بازدید | 11 پست

وقتی نمی توانید مشکلات و تعارضات زندگی را حل کنید باید چه کار کنیم. معمولا آخرین راه حلاستفاده از مشاوره خانواده می باشد. ایا طلاق گزینه مناسبیه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
کم رنگ کردن تعارضات
0
0%
استفاده از نظر مشاوران
3
75%
طلاق
1
25%
تمکین
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته در قالب یک رابطه دو طرفه. یک دست صدا ندارد

نه عزیزم همه ادم ها بهم وصلن وقتی شما از درون خودتونو عوض کنین بقیم بخان نخان عوض میشن .هر قدر قدرت ذهن شما بیشتر باشع بقیع زودتر تحت تاثیر قرار میگیرن 

بیرون ما اینه از درون ماست 

این نیز بگزرد 
نه عزیزم همه ادم ها بهم وصلن وقتی شما از درون خودتونو عوض کنین بقیم بخان نخان عوض میشن .هر قدر قدرت ...

بله با این موضوع آشنا هستم. قطعا قطره آب میتونه ب درون سنگ نفوظ کند اما به چه قیمتی؟ زمان ارزشمنده

بله با این موضوع آشنا هستم. قطعا قطره آب میتونه ب درون سنگ نفوظ کند اما به چه قیمتی؟ زمان ارزشمنده

خیلی زودتر از اونچه که فک کنی .مشکله شما باهمسرتونه ؟؟؟

من خیلی مشکل داشتم و شرایط طلاقم نداشتم  با پاکسازی ذهن همه چی عوض شده 

این نیز بگزرد 
خیلی زودتر از اونچه که فک کنی .مشکله شما باهمسرتونه ؟؟؟ من خیلی مشکل داشتم و شرایط طلاقم نداشتم &nb ...

بله مشکل با همسرم دارم. در واقع شما با پاک سازی ذهم مشکلات کم اهمیت  وکم رنگ کرده اید. آیا تونستید حل کنید ؟

بله مشکل با همسرم دارم. در واقع شما با پاک سازی ذهم مشکلات کم اهمیت  وکم رنگ کرده اید. آیا تونس ...

ارع .حل شده همسرم مشکلات زیادی داشت .بد دهن ودست به زن و خیلی محدود میکرد شرایطم غیر قابل باور بود ولی الان عوض شده شرایط و همسرم .

من با مادر شوهرمم خیلی مشکل داشتم .اما الان خیلی احترامم میزاره و خیلی هوانو داره .

این نیز بگزرد 
ارع .حل شده همسرم مشکلات زیادی داشت .بد دهن ودست به زن و خیلی محدود میکرد شرایطم غیر قابل باور بود و ...

داستان تغییر کرد. درواقع شما استراتژی و یا رفتار خود را تغییر دادید.خب اینکه عالیه . بستگی دارد مشکل از جنس چی باشد. پول انسان قلقلک میده