2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما اگر تسلیم سرنوشت نشن چنین چیزی نمیشه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

چیزی یادم نمیاد  ولی بشدت قبول دارم

درسته اعتقاد ب جبر برا مسلمونا حرامه  ولی من معتقدم جبره و سرنوشت همه از قبل مشخصه..

آشنا شدن خودم با رلم ک کل زندگیمو تحت تاثیر گرفت

ی جای ی تایمی جفتمون ی جا بودیم ک اولین بار بود تو عمرمون رفته بودیم..

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
چیزی یادم نمیاد  ولی بشدت قبول دارم درسته اعتقاد ب جبر برا مسلمونا حرامه  ولی من معتقدم ج ...

چه جالب   

بنظرم یه چیزایی مشخصه ، مثلا وقتی خوابی از آینده میبینیم و بعد همون میشه 

چه جالب     بنظرم یه چیزایی مشخصه ، مثلا وقتی خوابی از آینده میبینیم و بعد همون میشه&nbs ...

آره بابا

بضی وقتا ی اتفاقاتی بوده که..

مثلا ما تو اشناها داریم  ی دختر پسر عاشق هم بودن

ولی نشده  هرکدوم تو فامیل خودشون ازدواج کردن

فرض کن  اقاهه زنش توی ۳۰ سالگی فوت میکنه

خانمه هم شوهرش بعد ی سال تصادف میکنه میمیره

اینا بهم میرسن !!

خب این اگ سرنوشت نیس چیه 

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز