2777
2789
عنوان

با گریه شوهرمو بیخیال میکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5032 بازدید | 178 پست
متاسفانه جامعه ما عقب افتادس اگ درصدی خدای ناکرده احتمال بهم خوردن این رابطه باشه فقط زن آسیب میبینه

عزیزم زن بعد عقد چه دختر باشه چه نباشه در هر حال اسم طلاق میاد روش وقتی بهم بخوره پس این فرهنگ غلط و خودمون بندازیم دور وقتی خودمون اهمیت ندیم مردا هم جرات نمیکنن اهمیت بدن ولی خودمون تابو کردیم بزرگ کردیم ارزش دونستیم. و حتی گول خوردیم از بزرگترها. بدترین طرز فکر میگفتن بعد عروسی رابطه باشه تو خونتون تا لذتش از بین نره .مگه لذت رابطه از بین میره؟ اگا اینجور بود یبار کافی بود دیگه بقیش تکراریه. در ضمن دوران عقد دوران اشنایی نیست دورانیه که خر از پل گذشته. وقتی اجازه عقد میدی ینی همه فکراتو کردی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرم کلا اشتباهه عقد طولانی باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم چرا بعضیا عادت دارن خودشون رو گول بزن یا بقیه رو احمق فرض کنن...کسی که ازدواج دوم میخواد بکن ...

تازه تو ازدواج دوم دیگه اپشن حساب نمیشه که دختر بوده . میگن دختره مشکل جنسی داره سرده که با شوهره خودش  رابطه نداشته 😆😆😆

شایدخونواده اسی اینونخان....

پدری که اذن عقد دخترشو میده بدون اینکه دوران نامزدی کامل تحقیق کنه بررسی کنه لابد همه فکراشم کردی. بعد عقد اختیارش دست خانواده نیست که اجازه رابطه بگیره یا نه‌ .ما زنا خودمون با این افکار ارزش خودمونو جلو مردا میاریم پایین. کسی که ارزش خودشو به بکارت میدونه و مردی که ارزش زن و به جای تحصیلات و شغل و جایگاه اجتماعی و اخلاق بکارت بدونه عقب افتاده ترین مرده

این کار شخصیه ب خانواده چه ربطی داره هر فرد خودش باید تصمیم بگیره می رابطه جنسیشو  شروع کنه

ولی وقتی خراب بشه رابطه اون خانوم برمیگرده ب همون خانواده😊

ادعای_روشنفکری😐#  

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
عزیزم زن بعد عقد چه دختر باشه چه نباشه در هر حال اسم طلاق میاد روش وقتی بهم بخوره پس این فرهنگ غلط و ...

و یه چیز دیگه اینکه مردا قبل ازدواج رابطه دارن اما خانمها حتی تو عقد هم خودشون رو شکنجه روحی میدن

بایستیم و کف و سوت بزنیم برای این فرهنگ زیبا  

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
پدری که اذن عقد دخترشو میده بدون اینکه دوران نامزدی کامل تحقیق کنه بررسی کنه لابد همه فکراشم کردی. ب ...

ادعای_روشنفکری😐# 😁✌

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
خب میگه تو زنمی مال خودمی چرا نباید باهات کاری بکنم میگه چه فرقی داره 

نمیدونم چرا با این حرفش من بودم احساس خطر میکردم

شاید دیگه به این سادگیا شرایط رفتن زیر یک سقف رو فراهم نکنه 

شده بدون جشن و با جهیزیه نصفه نیمه برو سر زندگیت 

ولی تحت هیچ شرایطی اجازه این کار رو نده