2777
2789
عنوان

حاملم سرم درد میکنه داره میپکه.....

419 بازدید | 61 پست

شوهرم ب اجتمال زیاد رفته مشروب خورده شبی بعد اومد رفت خوابید تو اتاق.... اصلا انقدر من خودمو ناراحت کردمو زدم عینه خیالشم نبود در اتاقو قفل کرد رفت کپید... ولی بهش میگم ی نماز بخوان باید صبح تا شب بگم.... تا جونش دربره ی نماز بخوانه... سهم بچه منو میره میده عرق میخوره با رفیق هاش....منم ب مادرشوهرم پیام دادم گفت از کجا میدونی مشروب خورده منم دلیل هامو گفتم...

امیدوارم خدا لعنتش کنه حالم ازش بهم میخوره.... امیدوارم خیر نبینه..... آشغاله عوضیه

یه دعا یا سوره ای هست که طرف از مشروب خوردن متنفر میشه

پیش مشاور هم برید

الان هم اگه سیاه دونه داری بخور سرت خوب شه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم الان وقت مناسبی نیست

ولی شما که بارداری برای یه زوج که بچه دار نمیشن دعا کن خدا بهشون یه بچه سالم بده

ممنونم ازت عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
2790
2778
2791
2779
2792