2777
2789
عنوان

ایده عروسی

213 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها میخوام چندتا ایده خفن و کم هزینه برای عروسی هاتون بدم ک خودتون مراسمتونو جذاب کنین

ایده های با هزینه:

۱.کلیپ اسپرت درست کنین ی چیز خفن طور ن ی چیز معمولی ک پولتون حیف شه (اول از همه بگم ک وقتیدارید مراسم عروسی میگیرید باید کلا قید حرف مردم و بزنید ک وای اگ من فلان کار و کنم فلانی اینجوری میگه و این چیزارو ول کنید هرکار دوس دارید بکنید عروسی شماعه و شما اون روز عروس هستید و شمااااااا هزینه کردین ب بقیه چ ربطی داره)

۲.دی جی برای قسمت خانوما بگیرین ینی خاننده بین زنونه و مردونرو جدا کنین

اینا هزینشون تقریبا زیاده حالا ایده های کم هزینه یا بدون هزینه:

۱.حتما کلاس رقص برید یا اگ‌ وقتشو ندارید یا هزیتش مشکله میتونید خودتون ت خونه کلیپ دانلود کنید و تمرین کنید 

۲.ی رقص ست مخصوص با همسر داشته باشید(بجز تانگو تو رقص تانگو هم ی مدل نباشید)

۳.رقص با ساقدوش فراموش نشه اگرم ساقدوش ندارید یا ساقدوشاتون نتونستن بیان تا رقص ست باهم تمرین کنین ی اهنگ مادر دانلود کنین و فقط برای مادرتون برقصین(این قسمت ب شدت توصیه میشه اگرم با مادرتون نشد برای خواهرتون برقصید ینی دوتایی با اهنگ خواهر و هیچکس وسط نباشه )

۴.من ی ریسه ۱۰ متری باطری خور خریدم رنگ سفید چون رنگی خیلی ضایس با یه ژپون و ریسرو دور تا دور ژپون دوختم و کلیدشو گذاشتم جایی ک راحت باشم و بتونم روشنش کنم و موقع تانگو ک چراغآ خاموش بود روشنش کردم بچه ها فوق العاده شده بود 

۵.اخر مجلس هم با همسرم کفتر ازاد کردیم 

اینا همش ایده های خودم بوده و همرو خودم انجام دادم شمام انجام بدین خیلی خوب و چش دراره😃ولی بازم میگم ب حرف هیچ کس گوش نکنین ب هیچ قیمتی شبی ب این خوبی و برای خودتون زهرمار نکنین بخاطر بقیه

عروسي جداگانه گرفتنش از نظر من بيخوده 

شما رسما ديجي هارو هم دو تا اعلام كردي🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای خواهر ماکه شانس نداریم بعد چنان چشم مون میکنن تا دو ماه نتونیم از جامون بلند شیم😐😂

ما به طور روزمره تو خیابان راه بریم چشم میشیم کن فیکون میشیم وااای به حال که این کارا رو بکنیم😅

ای خواهر ماکه شانس نداریم بعد چنان چشم مون میکنن تا دو ماه نتونیم از جامون بلند شیم😐😂

مام چشم زدن بیشورا ولی چشم شورشون من و همسرم و نگرف بیچاره برادرشوهرم تصادف کرد😐😂