سلام بچه ها میخوام چندتا ایده خفن و کم هزینه برای عروسی هاتون بدم ک خودتون مراسمتونو جذاب کنین
ایده های با هزینه:
۱.کلیپ اسپرت درست کنین ی چیز خفن طور ن ی چیز معمولی ک پولتون حیف شه (اول از همه بگم ک وقتیدارید مراسم عروسی میگیرید باید کلا قید حرف مردم و بزنید ک وای اگ من فلان کار و کنم فلانی اینجوری میگه و این چیزارو ول کنید هرکار دوس دارید بکنید عروسی شماعه و شما اون روز عروس هستید و شمااااااا هزینه کردین ب بقیه چ ربطی داره)
۲.دی جی برای قسمت خانوما بگیرین ینی خاننده بین زنونه و مردونرو جدا کنین
اینا هزینشون تقریبا زیاده حالا ایده های کم هزینه یا بدون هزینه:
۱.حتما کلاس رقص برید یا اگ وقتشو ندارید یا هزیتش مشکله میتونید خودتون ت خونه کلیپ دانلود کنید و تمرین کنید
۲.ی رقص ست مخصوص با همسر داشته باشید(بجز تانگو تو رقص تانگو هم ی مدل نباشید)
۳.رقص با ساقدوش فراموش نشه اگرم ساقدوش ندارید یا ساقدوشاتون نتونستن بیان تا رقص ست باهم تمرین کنین ی اهنگ مادر دانلود کنین و فقط برای مادرتون برقصین(این قسمت ب شدت توصیه میشه اگرم با مادرتون نشد برای خواهرتون برقصید ینی دوتایی با اهنگ خواهر و هیچکس وسط نباشه )
۴.من ی ریسه ۱۰ متری باطری خور خریدم رنگ سفید چون رنگی خیلی ضایس با یه ژپون و ریسرو دور تا دور ژپون دوختم و کلیدشو گذاشتم جایی ک راحت باشم و بتونم روشنش کنم و موقع تانگو ک چراغآ خاموش بود روشنش کردم بچه ها فوق العاده شده بود
۵.اخر مجلس هم با همسرم کفتر ازاد کردیم
اینا همش ایده های خودم بوده و همرو خودم انجام دادم شمام انجام بدین خیلی خوب و چش دراره😃ولی بازم میگم ب حرف هیچ کس گوش نکنین ب هیچ قیمتی شبی ب این خوبی و برای خودتون زهرمار نکنین بخاطر بقیه