سلام چند وقته درد تخمدات سمت چپ داشتم با کمر درد و سینه درد که الان هردو تخمدانم به نوبت درد خاصی میگیرن و یه چیز توده مانند قلمبه شده سمت چپ رحمم و الان درد سینه ندارم ولی لثه هام خون میاد موقع مسواک زدن قبلا اینجوری نبود الان درد تخمدانام به رون پامم میزنه مشکل چیع بی بی هم زدم منفی زد ممکنه بی بی اشتباه نشون داده باشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من ولی هفته دوم بارداریم علائم داشتم..و ازمایش دادم مشکوک شد هفته سوم دادم مثبت شد.کورتاژ کردم.
ن من خبر نداشتم اصلا فک میکردم مریض شدم بی حالم همش عصبانی میشم تنها چیزی که از اول داشتم ویار بود ک حالم از شوهرم بهم میخورد بعد رفتم دکتر سونو پهلو و شکم دادم کامل دکتر گفت نرماله یهو خودش سونو رحمی گرفت گفت خانم بارداری ک سه ماهه صدای قبلش و گذاشت شاید درک نکنی اینقدر شوکه شدم دلم میخواست گریه کنم