2821
2789
عنوان

درد مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 61 پست
برا منم از چپ میزنه راست به پهلوم و پشتم راه هم میرم بدتر میشه انگار ..نمیدونم چ درد عجیبیه اخه هیچ ...

منم همینطور هر بار دکتر رفتم گفتن نرماله چیزی نیست خسته شدم من هنوز پریودیم نشده تا اون موقع فک کنم صبرم نیاد😅😑

جهان نقاشی شده...با رنگ هایی از جنس دروغ💫
انشااله که چیزی نیست فعلا برای تسکین دردت دمنوش و چای نبات بخور شاید بعد از چند روز برطرف بشه 

باش گلم ممنون ♥️♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا من اولین بارداریم اصلا تا سه ماهگی خبر نداشتم حالم تا سه ماه تازه علائم داشتم فک میکردم ...

من ولی هفته دوم بارداریم علائم داشتم..و ازمایش دادم مشکوک شد هفته سوم دادم مثبت شد.‌کورتاژ کردم.

🥰🤱🏻
بنظرت ممکنه باردار باشیم؟

نمیدونم زیاد تجربه ندارم والا ولی بزار بعد پریودیت بی بی بزن ممکنه باشی 

ولی من الان شرایطش ندارم تازه دارم وسایل خونمو درست میکنم برم خونه خودم فعلا خونه مامانم اینام

بی بی چک گاهی زود جواب نمیده ازمایش بده برا من فعلا چهار روز شد اگ قطع نشه میرم ازمایش میدم

برای من ۱۰ روز شده میرم دکتر ازمایش بدم نمیدونی هزینه اش چقدره

من ولی هفته دوم بارداریم علائم داشتم..و ازمایش دادم مشکوک شد هفته سوم دادم مثبت شد.‌کورتاژ کردم.

ن من خبر نداشتم اصلا فک میکردم مریض شدم بی حالم همش عصبانی میشم تنها چیزی که از اول داشتم ویار بود ک حالم از شوهرم بهم میخورد بعد رفتم دکتر سونو پهلو و شکم دادم کامل دکتر گفت نرماله یهو خودش سونو رحمی گرفت گفت خانم بارداری ک سه ماهه صدای قبلش و گذاشت شاید درک نکنی اینقدر شوکه شدم دلم میخواست گریه کنم 

تا پریودیم خیلی مونده..نمیدونم والا هر چی خیره

برای منم ۲۳ پریود میشم ولی تحمل ندارم یجور درد میگیرع کل تنم بی حس میشه یهو

۲۵ ۳۰ تومنه.

خوبه والا 

من هر سری میرم دکتر باید ۱ تومن با خودم ببرم اخرم باز کم میاد باز اخر میگن چیزی نیست همچی نرماله

ایشالا همیشه بگن نرماله چیزی بد نشنویم از دهنشون

ایشالله ولی بعضی مواقع ادم میخواد یه خبر خوش تر بشنوه خیلی دوست دارم بچه دار بشم ولی شرایطش نیست دلم نمیخواد سختی بکشه بچم