2777
2789
عنوان

درد مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته ؟ ببین گلم عوامل زیادی میتونه باعث درد بشه . عفونت انواع کیست فیبروم بارداری . پس چند روز ...

۱۹ سالمه هربار دکتر رفتم گفت چیزی نیست همچی نرمال 

از روز تخمکگذاریم که ۹ بود شروع شده تا الان ادامه داره بعضی شبا از درد پا نمیتونم بخوابم بعضی وقتا دردش مثل پریودیه

جهان نقاشی شده...با رنگ هایی از جنس دروغ💫
من کامل چکاپ رفتم ن کیست ن فیبروم ن عفونت هیچیم نی الان بعد تخمک گذاریم‌چهار روزه عین ت ام دقیقاااا ...

اره منم همینجوریم بعد تخمکگذاریم نافمم خیلی سفت شده درد میکنه

۱۹ سالمه هربار دکتر رفتم گفت چیزی نیست همچی نرمال  از روز تخمکگذاریم که ۹ بود شروع شده تا الان ...

منم درد پریودی انگار میخام پریود شم..وقتی دوم برج دو پری میشم..نمیدونم باردارم یا نه

🥰🤱🏻
من اول تخمدان راستم درد گرفت زیر دلم سمت راستمم سفت شده

من سمت چپم اینجوریه ولی الان سمت راستمم درد میکنه دردش میزنه به پهلوهامو پاهام

اره منم همینجوریم بعد تخمکگذاریم نافمم خیلی سفت شده درد میکنه

وااای من زیر نافم درد میاد بخدا عین ت شدم دقیقا نمیدونم باردارم یا نه دیوونه شدم مگه به این زودی لقاح درست میشه از بعد تخمک گذاریم دردم شروع شد الان چهار روز

🥰🤱🏻
من سمت چپم اینجوریه ولی الان سمت راستمم درد میکنه دردش میزنه به پهلوهامو پاهام

برا منم از چپ میزنه راست به پهلوم و پشتم راه هم میرم بدتر میشه انگار ..نمیدونم چ درد عجیبیه اخه هیچ مشکلی ندارم

🥰🤱🏻
۱۹ سالمه هربار دکتر رفتم گفت چیزی نیست همچی نرمال  از روز تخمکگذاریم که ۹ بود شروع شده تا الان ...

انشااله که چیزی نیست فعلا برای تسکین دردت دمنوش و چای نبات بخور شاید بعد از چند روز برطرف بشه 

منم درد پریودی انگار میخام پریود شم..وقتی دوم برج دو پری میشم..نمیدونم باردارم یا نه

منم نمیدونم شنیدم بی بی چک اشتباه میکنه الان شرایط دکتر رفتنم ندارم الان چند وقته زیادی دستشوییم میگیره وقتیم دستشویی دارم یدقیقه نگه دارم پهلوم درد میگیره با رحمم یا همون تخمدان

منم نمیدونم شنیدم بی بی چک اشتباه میکنه الان شرایط دکتر رفتنم ندارم الان چند وقته زیادی دستشوییم میگ ...

بی بی چک گاهی زود جواب نمیده ازمایش بده برا من فعلا چهار روز شد اگ قطع نشه میرم ازمایش میدم

🥰🤱🏻
وااای من زیر نافم درد میاد بخدا عین ت شدم دقیقا نمیدونم باردارم یا نه دیوونه شدم مگه به این زودی لقا ...

نمیدونم والا من اولین بارداریم اصلا تا سه ماهگی خبر نداشتم حالم تا سه ماه تازه علائم داشتم فک میکردم میخوام پریود بشم اما نمیشدم اخرم تست تازه نشون داد این دیگ نمیدونم والا