2777
2789
عنوان

نصفه شبی چم شد 😰😩

240 بازدید | 18 پست

یهو دست راستم کامل نه سمت انگشتام خواب رفته . نمیدونم بزور تکونش میدم . دست چپم همون قسمت احساس میکنم داره اونطوری میشه . خیلی ترسیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید ناراحتی چیزی داشتی، یا اعصابت از ی جایی خورد بوده ب خاطره استرس و فشار اینا ست 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

من یه بال دستم کااااممملللل از کتف تا نوک انگش اصلا انگار نبود خواب بودم یهوچرخیدم محکم افتاد رو صورتم بعد پاشدم دنبال دستم میگشتم میگفتم دستم کو.انقد بی حس شده بود که انگار رست یکی دیگه بود

من یه بال دستم کااااممملللل از کتف تا نوک انگش اصلا انگار نبود خواب بودم یهوچرخیدم محکم افتاد رو صور ...

ترسناکه مال من الان نیم ساعته اینجوری شده هنوزم خوایم نبرده بود 

من یه بال دستم کااااممملللل از کتف تا نوک انگش اصلا انگار نبود خواب بودم یهوچرخیدم محکم افتاد رو صور ...

دقیقااااا برای منم پیش اومده منم دستم خورد تو صورتم پرتش کردم اونور بعد دنبالش میگشتم تو تاریکی 🤣🤣🤣🤣🤣

یه بار کل بدنم فلج شد حالت بختک میگن چیه

فقط به زور چشمامو باز کردم حتی نمیتونستم کمک بخوام انگشتمو یه ذره تکون دادم اما بعدش دیگه تکون نخورد زبونمم لال شده بود 

کل بدنم لمس شده بود حسشون نمیکردم فقط اشک تو چشام جمع شده بود که یهو تونستم تکون بخورم از ترس گریه میکردم