2777
2789
عنوان

ینیا فقط کمک+18

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 72 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا همینجوره ک میگه دنیای افتضاحیه من عینن دیدم با چش خودم رفیق رفیقم رفته سرقرار اول کادوووووووگر ...

واقعا ک😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چندسال پیش جم تی وی یه سریال میداد به اسم برگ ریزان  یادته؟!!

نجلا

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ناراحتی عزیزم جواب نده فقط سواله.یا مثلامیبینی طرف میره سرقزارسریع براش کادومیخرن دقیقا چکارمیکنن دع ...

شما اخه چندتا سوال پرسیدی که ربطی به هم نداشت

تبدیل دوست به شوهر یک بحثه

رابطه با ادم متاهل یه بحث دیگه

به دعانویس و رمال و ... هم اعقاد ندارم

ناراحتی عزیزم جواب نده فقط سواله.یا مثلامیبینی طرف میره سرقزارسریع براش کادومیخرن دقیقا چکارمیکنن دع ...

میگن طرف مهره مار دار شایدم واقعا مهر مار داره🤔🙄🤔🙄

یکی میشناسم پسره ورزشکاره خوشتیپ پولدار عاشق یه زن بیوه با دوتا بچه شده میخواد باهاش ازدواج کنه🙄😑😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اون قسمتش ک چجوری دوست پسرو ب شوهر تبدیل میکنن سوال منم هس 😂واقعا چجوری اینکارو میکنن هرکی ب ما رسی ...

والابقران منظورمنم همینه دقیقا چی دارن مهره مارمهره خر چی دارن بخدا من خودم خوشگلی همه چی دارم ۱۳ساله هم بایکیم اما ی شخصای برا ی بیریختای بدترکیبی میمیرن ک من لب مرز سکته م😂

نجلا

افرین

فرخنده رو یادته؟!!! 

چجوری مردا رو تصاحب می‌کرد!!! 

زنایی که اسی میگه

یه فرخنده درون دارن

اول آویزون شوکت شد که تو بانک کار می‌کرد، با اینکه مطلقه بود زن یه خونوا ه ی اصیل شد، بعد از لوانت صاحب شرکت بالا می‌رفت، بعد هم که آویزون شوهر نجلا شد

بله واقعا حق با شماست اینقدر این رابطه ها راحت شده که باور کن مغزم میخواد منفجرشه اصلاااا درک نمیکنم

بقول معروف اگ این متاهلا اجازه میدادن الان همه مجرداسرخونه زندگیشون بودن😂