2777
2789
عنوان

ینیا فقط کمک+18

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 72 پست
من واقعا سپردم ب خدا قران خوندم ک اگ ب صلاحم نیس خودت یجوری ختم ب خیرش کن ولی اگ ب صلاحمه همینوبزارق ...

طرف به اندازه ی من دوسم نداشت، من خیلی شدید، دیوانه وار میپرستیدمش

میخواست از همین قضیه استفاده کنه راضیم کنه باهم بریم خارج واسه زندگی

من گفتم، بین من و رفتن یکیو انتخاب کن

اونم رفت

بعدش ملی خونوادشو فرستاد که راضیم کنن

.ولی گفتم کسی که یبار ترکم کنه، بازم میتونه ترکم کنه

بعدالان کجازندگی میکنی خونوادت چجور تونستن قبول کن..من مادرم یکم مخالف میگ نکنه طاقت نیاری هرچند چن ...

از شمال الان اومدم شیراز دارم زندگی میکنم

خدابزرگه، اوایل سخت میگذره، یکم که بگذره عادت میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرف به اندازه ی من دوسم نداشت، من خیلی شدید، دیوانه وار میپرستیدمش میخواست از همین قضیه استفاده کنه ...

ای بابا ..من ایتقدمچ طرفم گرفتم بادختربوده البت خودش گفت برا هوسن اوناتوبراازدواج خودم اینقدپروندنشون اخرسربام دوس میشدن دخترارفیقش خخخخ.من خیلی سختم ولی عاشق

از شمال الان اومدم شیراز دارم زندگی میکنم خدابزرگه، اوایل سخت میگذره، یکم که بگذره عادت میکنی

خداروشکر من عادت ب اصفهان دارم چون چن سال ساکن اصفهان بودیم خداروشکرطرفمم اخلاقش خوب درک داره پشتمه

😶کسی که با داشتن تو، از روی هوس با کس دیگه هست قابل اعتماد نیس، حواست باشه تو رو خدا

ن خدایش بابت پاکیش روش قسم میخورم..چون ماسخت جداشدیم بحث ازدواج نبود ک رفت با اونا ولی بازاومد و اشتی کردبم اخه من شهرخودمون بودم اون اصفهان..

خب همین دیگ دقیثاایناچی دارن ک مامجردانداریم تازه اینابچه زایدن و گشاد و بدفرم بدترکیب 😂😂😂

😁😅🤣 والله خدابده شانس

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥